Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
psychologie

Čemu a proč se smějeme? - 20%
Co o nás vypovídají vtipy, které vyprávíme a smějeme se jim? Ukazují nejen to, že máme chuť být veselí, ale třeba i to, že po něčem toužíme, něco nám chybí a jiné věci nebo situace nesnášíme.
psychologie
Ukázky

Čemu a proč se smějeme?

249 Kč
199 Kč
Jsem holka? Jsem kluk? - 20%
Publikace Jsem holka? Jsem kluk? Hledání vlastní identity je určena odborné i laické veřejnosti, studentům, lékařům, transgenderům, jejich blízkým, ale také těm, kteří se o identitě člověka chtějí dozvědět něco více. Přináší dva unikátní pohledy psychiatričky a sexuologa.
psychologie
Ukázky

Jsem holka? Jsem kluk?

209 Kč
167 Kč
Svobodná mysl - Alkohol pod kontrolou - 20%
Mnoho lidí má pocit, že se alkohol stal příliš velkou součástí jejich denní rutiny, ale neví, jak z toho ven. Obávají se, že abstinence se bude rovnat odříkání a obtížím v osobním i společenském životě.
psychologie
Ukázky

Svobodná mysl - Alkohol pod kontrolou

299 Kč
239 Kč
Zbav se obav - 20%
Oblíbená sloupkařka deníku The Guardian se v tomto srdečném a hlubokomyslném díle, které je plné vřelosti, humoru a nadhledu, celý rok zabývá tím, jak žít bohatý a smysluplný život, a obrací se k moudrosti stoiků...
psychologie
Ukázky

Zbav se obav

319 Kč
255 Kč
Kniha pro ženy - 20%
(1x)
Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte?
psychologie
Ukázky

Kniha pro ženy

279 Kč
223 Kč
Psychologie budoucnosti - 20%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
psychologie
Ukázky

Psychologie budoucnosti

298 Kč
238 Kč
Skryté příčiny duševních strastí - 20%
Mentální anorexie, deprese, závislost na alkoholu, potíže otěhotnět, sebepoškozování, tetanie a panická porucha… Proč se nemůžeme zbavit katastrofických strachů o své blízké?
psychologie
Ukázky

Skryté příčiny duševních strastí

307 Kč
246 Kč
Strach a úzkost a jak na ně - 20%
Strach a úzkost jsou z evolučního hlediska velmi prospěšné – díky nim je lidský mozek neustále připraven čelit nebezpečí.
psychologie
Ukázky

Strach a úzkost a jak na ně

199 Kč
159 Kč
Tou horou jste vy - 20%
Proč to děláme? Kdy to děláme? A jak s tím můžeme jednou provždy přestat? Za sebepoškozujícím chováním stoji potřeby, které si navzájem odporuji...
psychologie
Ukázky

Tou horou jste vy

290 Kč
232 Kč
Tvůrčí akt - 20%
Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu...
psychologie
Ukázky

Tvůrčí akt

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>