Nejprodávanější Kniha - březen 2024
partnerství

Nejlepší sex začíná v 50 - 11%
„Já bych chtěla, ale on pokaždé usne.
partnerství

Nejlepší sex začíná v 50

269 Kč
239 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
partnerství

Život s narcisem

171 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerství
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
partnerství

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Svatý sex
(1x)
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
partnerství
Ukázky

Svatý sex

179 Kč
Tajná tantrická cesta lásky - 11%
(1x)
Mimořádná kniha představující pohled soudobého tantrického mistra na lásku, intimitu a vztahy. Vydaná v sedmi jazycích a prodávaná po celém světě je Tantrická cesta lásky mnohými považována za nejlepšího průvodce k duchovnímu milostnému vztahu.
partnerství

Tajná tantrická cesta lásky

405 Kč
360 Kč
Etická coura - 6%
(1x)
Knihu pro ty, které láká překročení konvenční monogamie, a pro každého, kdo má zájem naučit se více o lásce, sexu a intimitě.
partnerství

Etická coura

331 Kč
311 Kč
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
partnerství

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Jaké je to být zamilovaný?
Láska – pojem, který u dětí vyvolává celou řadu otázek. Dětem, ale i jejich bezradným rodičům dává tato knížka odpovědi velmi přístupnou a odlehčenou formou.
partnerství

Jaké je to být zamilovaný?

71 Kč
Kámasútra - 11%
Číslo po číslu budete správně nažhavení. A jako zábavu a vzrušení berte všechny oblíbené obrázky z této dokreslovací příručky.
partnerství

Kámasútra

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>