Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024
medicína

Anatomie a fyziologie lidského těla - 11%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
medicína

Anatomie a fyziologie lidského těla

539 Kč
479 Kč
Gynekologie - 11%
Již třetí, doplněné a přepracované vydání oblíbené učebnice je koncipováno jako výchozí text pro pregraduální výuku gynekologie a obsahuje základy všech jejích podoborů.
medicína

Gynekologie

1 350 Kč
1 200 Kč
Pediatrická propedeutika - 11%
(1x)
Třetí, přepracované a rozšířené vydání původní učebnice pediatrické propedeutiky, kterou připravil kolektiv zkušených odborníků z 2. a 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.
medicína

Pediatrická propedeutika

891 Kč
792 Kč
Sourozenecká dynamika
Se sourozenci si člověk spojuje představu hlubokého spojenectví i rivality.
medicína

Sourozenecká dynamika

89 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Moderní porodnictví - 11%
Po 8 letech dostává čtenář do rukou aktualizované a doplněné vydání velmi úspěšné publikace.
medicína

Moderní porodnictví

1 436 Kč
1 276 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Fyzikální terapie - 11%
Autoři přinášejí v publikaci souhrn moderní teorie fyzikální léčby a algoritmů jejího racionálního předepisování jak pro lékaře, tak pro fyzioterapeuty.
medicína

Fyzikální terapie

539 Kč
479 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 163 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>