Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2024
romány

Chaloupky
(4x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
romány

Chaloupky

296 Kč
Šepot motýlů
Simona je mladá, ambiciózní novinářka. Má svou vysněnou práci a přítele, se kterým plánuje budoucnost. Netuší, že její zdánlivě dokonalý život změní jeden telefonát. Minulost jí šlape na paty a nebezpečí ohrožuje nejen ji.
romány

Šepot motýlů

62 Kč
Válečník
(1x)
Válečník je závěrečný díl Cornwellovy románové série Anglosaská kronika, v němž kromě vyvrcholení úsilí o sjednocení všech saských království spisovatel líčí usmíření hlavního hrdiny se synem, křesťanským biskupem.
romány

Válečník

314 Kč
Pláž v Chorvatsku
(3x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány

Pláž v Chorvatsku

359 Kč
Cukrárna v Paříži
(3x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány

Cukrárna v Paříži

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Alice

Alice právě slaví třiatřicáté narozeniny a matčino tradiční, každoročně se opakující přání s upozorněním na přibývající roky ji vůbec netěší. Je přece spokojená.

romány

Alice

260 Kč
Klub nadějných žen
(1x)
Když čtveřice kamarádek v roce 1997 končila střední školu, každá z nich měla odvážné představy o úspěšné budoucnosti.
romány

Klub nadějných žen

359 Kč
V objetí démona

V pořadí druhý román Patricie Pallerové V OBJETÍ DÉMONA nás přenese na protialkoholní kliniku ve Švýcarsku, kde se hlavní hrdinka Lilly Ackermannová, původem z České republiky, léčí ze své závislosti na alkoholu.

romány

V objetí démona

179 Kč
Včelí královna
Úsměvná a vtipná kniha s prudce okouzlující hrdinkou aneb Bridget Jonesová s baseballovou pálkou v ruce se naplno vrhá do menopauzy!
romány

Včelí královna

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 120 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>