Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
beletrie

Friedrich řečený Bedřich - 20%
(1x)
Je to jeden z největších Čechů, tvůrce naší národní hudby, bez jeho díla si českou kulturu ani neumíme představit. Přesto své chlapecké deníky i milostné dopisy psal německy a správně mluvit a psát česky se učil až dlouho po třicítce.
beletrie
Ukázky

Friedrich řečený Bedřich

319 Kč
255 Kč
Rozložíš paměť - 20%
(1x)
Křehký debut je unikátním pokusem vnést do českého kontextu témata světové literatury. Také svým stylem by se snadno mohl řadit vedle tvorby autorů, jako jsou Ocean Vuong nebo Édouard Louis.
beletrie
Ukázky

Rozložíš paměť

222 Kč
178 Kč
Pasažér - 20%
(2x)
Po dlouhých šestnácti letech, jež uplynuly od vydání světového bestselleru Cesta, nedávno zesnulého klasika americké literatury Cormac McCarthyho, vychází nový román Pasažér. Odehrává se v roce 1980 a sleduje osudy záchranáře Bobbyho Westerna.
beletrie
Ukázky

Pasažér

348 Kč
278 Kč
Když neplatí pravidla - 20%
Plus size modelka Mila získala smlouvu na focení pro prestižní časopis, zaměřený na představování nových talentů. Mohl by to být start její budoucí hvězdné kariéry.
beletrie
Ukázky

Když neplatí pravidla

69 Kč
55 Kč
Domek pro dva
Veterinářka Julia Shawová hledá místo, kde by mohla začít znovu. Po těžkém období chce konečně najít bezpečný přístav. Zamiluje se do idylického Cove Cottage v malé vesničce Carywith v Cornwallu a rozhodne se zde žít a pracovat.
beletrie
Ukázky

Domek pro dva

199 Kč
Tajné zásnuby - 20%
Romantický příběh s jiskřivými dialogy plnými francouzského šarmu a suchého britského humoru; odehrává se po napoleonských válkách v březnu až říjnu 1816 ve Velké Británii.
beletrie
Ukázky

Tajné zásnuby

209 Kč
167 Kč
Čokoládová krev - 20%
(3x)
Nový román od čtyřnásobné držitelky ceny Magnesia Litera. Vlak projíždí devatenáctým stoletím a míří k nám. Kdysi nejbohatší člověk na světě John D. Rockefeller objevil sílu ropy a také fakt, že mít moc znamená i právo chtít cokoliv.
beletrie
Ukázky

Čokoládová krev

429 Kč
343 Kč
Šach a mat - 20%
První young adult román od autorky oblíbených romantických komedií Hypotéza lásky a Hlava plná lásky. Mallory už šachy nehraje. Svého snu se vzdala, aby se mohla věnovat nemocné mámě a ségrám.
beletrie
Ukázky

Šach a mat

319 Kč
255 Kč
Hlubina - 20%
(5x)
Zima 1963. Do města v liptovských horách přijíždí zkušený důstojník Státní bezpečnosti, aby dohlížel na vyšetřování bestiálního zločinu. Rychle však zjistí, že pachatelem není člověk, ale nesmírně vynalézavý a zlomyslný fenomén...
beletrie
Ukázky

Hlubina

339 Kč
271 Kč
Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
beletrie
Ukázky

Temný les

279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>