Nejprodávanější tituly - březen 2024
první stupeň

Strom života - 11%
(1x)
Nové vydání knihy, která v roce 2004 získala zlatou medaili Ragazzi Award na Mezinárodním veletrhu dětské knihy v Boloni jako nejlepší non-fiction publikace pro děti na světě a také cenu v soutěži Nejkrásnější knihy České republiky.
první stupeň

Strom života

401 Kč
356 Kč
Alma. Vítr se zvedá - 11%
(1x)
V ukrytém údolí Isája, kde žije jen jediná rodina, se znenadání objeví bílý kůň. Malý Lan se nechá odnést na jeho hřbetě — a třináctiletá Alma se vzápětí vydá po bratrových stopách. Svět tam venku je ale úplně jiný než ten, v němž dosud byli doma.
první stupeň
Ukázky

Alma. Vítr se zvedá

324 Kč
288 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
první stupeň
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Procvičování pravopisu pro 3. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 3. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikací naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
první stupeň

Procvičování pravopisu pro 3. ročník

70 Kč
62 Kč
Prašina - Černý merkurit - 11%
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
první stupeň
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
231 Kč
Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
první stupeň

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
první stupeň
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
první stupeň
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Kreslení pro fanoušky seriálu Wednesday - 11%
Ponoř se do pochmurného světa Wednesday Addamsové tentokrát pomocí tužky a pastelek!
první stupeň
Ukázky

Kreslení pro fanoušky seriálu Wednesday

224 Kč
199 Kč
Začínám stříhat - Pohádky - 11%
Učit se stříhat a vystřihovat je zábava, ale nějaký čas trvá, než si děti osvojí správnou techniku, zručnost a dostatečně se u nich vyvine koordinace oka a ruky.
první stupeň

Začínám stříhat - Pohádky

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 313 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>