Nejprodávanější tituly - březen 2024
relaxace a cvičení

Jógová meditace pro každý den - 11%
Krásná, barevná, ilustrovaná kniha meditačních jógových technik, které povzbuzují cvičení jógy v nejširším slova smyslu – jako prostředek pro uklidnění mysli, zvýšení povědomí a spokojenosti a rozvoj hlubokého vnitřního míru.
relaxace a cvičení

Jógová meditace pro každý den

296 Kč
263 Kč
Masáž a regenerace ve sportu - 20%
Učebnice Masáž a regenerace ve sportu je určena nejen pro studenty sportovních škol a další zájemce z oblasti sportu, ale je vhodnou a názornou pomůckou i pro širší veřejnost.
relaxace a cvičení
Ukázky

Masáž a regenerace ve sportu

110 Kč
88 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Cviky pro zdravé nohy - 11%
Trpíte vbočením palce, příčným plochonožím a podobně? Díky této knize zjistíte, co činí chodidla stabilními a bez bolesti. Místo nudné gymnastiky na vás čekají velice účinná cvičení metodou Spiraldynamik®.
relaxace a cvičení

Cviky pro zdravé nohy

178 Kč
158 Kč
Jóga pro děti s hravou angličtinou – Vesmírné dobrodružství - 11%
Vydejte se s námi na vesmírné dobrodružství. Poletíme na létacím koberci i v raketě a poznáme spoustu nových světů. Seznámíme se s kamarádskými zvířátky, která nás s pomocí názorných obrázků a jednoduchých básniček naučí cvičit jógu.
relaxace a cvičení

Jóga pro děti s hravou angličtinou – Vesmírné dobrodružství

224 Kč
199 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
relaxace a cvičení

Klid

198 Kč
148 Kč
Cvičení na bolavá záda - 11%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
relaxace a cvičení

Cvičení na bolavá záda

206 Kč
183 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
relaxace a cvičení

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
relaxace a cvičení

Deník věčné dietářky

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>