Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
zdraví a výchova dětí

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout a zahrát si s nimi divadlo.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá

99 Kč
79 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Logopedická cvičení - 20%
Tato kniha je určena především dětem předškolního věku a prvňáčkům. Mohou ji využívat nejen rodiče, ale také učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedická cvičení

119 Kč
95 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení - 20%
Měli jste za to, že základy vzdělání tvoří jen čtení, psaní a počítání? Ve skutečnosti k nim patří i čtvrtá dovednost – opakování. Otravují vás rodiče s učením a zkouškami (a s účty za mobilní telefon a úklidem vašeho pokoje)?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení

189 Kč
151 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Praktická příručka pro chůvy - 20%
Publikace je u nás první, která se zabývá problematikou profesionální přípravy na hlídání dětí. Je určena především pro budoucí či již pracující chůvy nebo pro ty, které se chystají do ciziny jako au-pair.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Praktická příručka pro chůvy

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>