Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
humor

Čemu a proč se smějeme? - 20%
Co o nás vypovídají vtipy, které vyprávíme a smějeme se jim? Ukazují nejen to, že máme chuť být veselí, ale třeba i to, že po něčem toužíme, něco nám chybí a jiné věci nebo situace nesnášíme.
humor
Ukázky

Čemu a proč se smějeme?

249 Kč
199 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor
Ukázky

Saturnin

200 Kč
160 Kč
Vždycky je to Georgie - 20%
(1x)
Milostný příběh plný nečekaných zvratů, osobitého humoru, podivných akcí, zajímavých lidí a hlavně vnitřních prožitků obou hlavních hrdinů, kteří prožili dost odlišnou minulost, ale teď jsou spojeni přítomností a snad i budoucností...
humor
Ukázky

Vždycky je to Georgie

280 Kč
224 Kč
Hlava plná lásky - 20%
(2x)
Bee Königswasserová se v životě řídí jednoduchým pravidlem: Co by udělala Marie Curie? Kdyby jí NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu, Marie by jistě neváhala ani vteřinu.Matka moderní fyziky však nikdy nemusela spolupracovat s Levim Wardem.
humor
Ukázky

Hlava plná lásky

289 Kč
231 Kč
Kdo má pod čepicí a jiné povídky
Svérázná učitelka josefína divíšková se vrací ve sbírce pěti napínavých i ztřeštěných příběhů...
humor
Ukázky

Kdo má pod čepicí a jiné povídky

239 Kč
Když se zvěrolékař ožení - 20%
Nahlédněte do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě. Pokračování bestselleru To by se zvěrolékaři stát nemělo. Herriotových knih se na světě prodalo přes osmdesát milionů kusů.
humor
Ukázky

Když se zvěrolékař ožení

318 Kč
254 Kč
Kouzelná Paříž - Obchůdek s knihami - 20%
(1x)
Plachá majitelka knihkupectví Sarah Smithová dostala jedinečnou příležitost.
humor
Ukázky

Kouzelná Paříž - Obchůdek s knihami

382 Kč
306 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak ulovit boháče - 20%
(1x)
Hattie Greenfieldová má plné zuby svého příliš chráněného života a její studium umění na Oxfordu neprobíhá tak, jak si představovala.
humor
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak ulovit boháče

424 Kč
339 Kč
S prominutím řečeno - 20%
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
humor
Ukázky

S prominutím řečeno

397 Kč
318 Kč
Santiago, má lásko - 20%
(1x)
Když se potkají dva, kteří se k sobě hodí, vznikne z toho láska. Ale co když se potkají až po čtyřicítce, těžkých vztazích a navíc v ne úplně vhodnou chvíli? Adéla Elbel se vydává se svým partnerem Michalem Rožkem na pouť do Santiaga.
humor
Ukázky

Santiago, má lásko

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 146 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>