Nejprodávanější Kniha - březen 2024
beletrie

Oddanost podezřelého X
(8x)
Netradičně vystavěný a cenami ověnčený detektivní román. Hrdina svádí partii s vyšetřovateli, aby zabránil odhalení vraždy, kterou jeho sousedka spáchala v sebeobraně.
beletrie

Oddanost podezřelého X

253 Kč
Markovič: Lovec přízraků
(1x)
Byly to výjimečné a výjimečně kruté případy. Když kriminalisté poprvé stáli na místech vražd, nad zuboženými těly obětí, připadal jim neznámý pachatel jako vzdálený přízrak. Jako monstrum s nepochopitelným myšlením a ještě zvrácenějším konáním…
beletrie

Markovič: Lovec přízraků

413 Kč
Osmanská banka
Ústřední událostí románu je obsazení konstantinopolské Osmanské banky, které provedla 26. srpna 1896 skupina arménských revolucionářů, aby upozornila svět na masakrování arménského obyvatelstva v Osmanské říši.
beletrie
Ukázky

Osmanská banka

268 Kč
Pán hory
(1x)
Novinka od mistra krimi, tentokrát pro fanoušky severských thrillerů – stejně jako klasici Jo Nesbo a Stieg Larsson nás nechá nahlédnout do temných stránek lidského nitra.
beletrie

Pán hory

359 Kč
Texty písní
(1x)
Osmdesát let od narození a třicet let po smrti Karla Kryla vydává nakladatelství Torst úplný soubor všech jeho písňových textů, připravený na základě jeho rukopisů a s jeho vlastními ilustracemi.
beletrie

Texty písní

493 Kč
Charlotte
(3x)
Šestnáctiletá Andrea žije jen s mámou, táta nedávno umřel. Stýská se jí. Možná i proto své běžné problémy dospívání řeší někdy až příliš nepřátelským postojem k okolí.
beletrie
Ukázky

Charlotte

359 Kč
Přepis
Mladičká Juliet Armstrongová se v r. 1940 přimotá do světa špionáže a dostane za úkol sledovat aktivity britských sympatizantů s fašismem. Není z toho nijak nadšená, práce jí často připadá úmorná, navíc v ní vzbuzuje strach.
beletrie

Přepis

313 Kč
Mefisto
Mefisto, román jedné kariéry, jenž přežil dobu svého vzniku, nepřestává fascinovat dokonalou psychologickou studií bezcharakterního hrdiny, který se – hnán svou ctižádostí a ješitností – nezdráhá kvůli kariéře herce zaprodat nacistickému režimu,
beletrie
Ukázky

Mefisto

313 Kč
Život za životem
(3x)
Angličanka Ursula Toddová zemře těsně po narození jedné únorové noci roku 1910. V následující kapitole se téže únorové noci narodí znovu, přičemž tentokrát přežije, aby podstoupila celou řadu tragických, mnohdy heroických konců.
beletrie
Ukázky

Život za životem

338 Kč
Dřevěné oči
Za podmanivým názvem knihy Dřevěné oči se skrývá deset esejů, které Carlo Ginzburg publikoval na přelomu druhého a třetího tisíciletí. Jejich společným jmenovatelem jsou dějiny umění, literární teorie a sémantika.
beletrie
Ukázky

Dřevěné oči

403 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>