Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
beletrie

Kronika zapomenutého kněze
Moravské Čejkovice se stávají hlavním centrem templářů v Českém království. Co vše se na místní tvrzi dělo a co s ní má společného slavná Dalimilova kronika? Na templářském panství v Čejkovicích se odehrávají velké věci.
beletrie
Ukázky

Kronika zapomenutého kněze

199 Kč
Krvavé léto - 20%
Děj historické detektivky se odehrává bezprostředně po olomoucké vraždě posledního přemyslovského krále Václava III., v období plném zvůle, násilí a nejrůznějších kriminálních činů.
beletrie
Ukázky

Krvavé léto

259 Kč
207 Kč
Láska na hraně - 20%
Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá.
beletrie
Ukázky

Láska na hraně

499 Kč
399 Kč
Likvidátor - 20%
Bůh a ďábel jsou mrtví. Z jejich těl povstaly tisíce dětí. Slabí parchanti, živící se emocemi a vírou, toužící po absolutní moci a jedinečnosti. Zničili světový řád bez mrknutí oka a bojují o každou duši v postapokalyptickém světě městských států.
beletrie
Ukázky

Likvidátor

345 Kč
276 Kč
Loď plná nevěst - 20%
(4x)
Píše se rok 1946. Druhá světová válka skončila a po celém světě začínají mladé ženy plnit sliby, které daly mužům, za něž se během války provdaly.
beletrie
Ukázky

Loď plná nevěst

399 Kč
319 Kč
Manželství pro jednoho - 20%
Nejprve se vzali, potom začali řešit detaily. Skandální erotický román od bestsellerové autorky.
beletrie
Ukázky

Manželství pro jednoho

399 Kč
319 Kč
Markýzovo pohodlné manželství - 20%
Ross Vincent, markýz Cranford, má zjizvenou tvář a uzavřenou povahu. Velmi dobře ví, že pro svou korzárskou minulost je jen sotva žádaným úlovkem dívek na vdávání.
beletrie
Ukázky

Markýzovo pohodlné manželství

109 Kč
87 Kč
Matice reality - 20%
Alice přijde o svého otce při nezdařeném pokusu ve výzkumném zařízení. Nehodu přežije pouze jediný zaměstnanec Paul Anderson, jehož existence je prozatím záhadou.
beletrie
Ukázky

Matice reality

129 Kč
103 Kč
Města na planině - 20%

Závěrečný díl volné trilogie z americko-mexického pomezí přináší nezapomenutelné výjevy ze života kovbojů a honáků dobytka, zachycuje pomalu mizející svět s nostalgií, jež proniká až k morku kostí, mrazivě krásná jako noc strávená pod širým nebem.

beletrie
Ukázky

Města na planině

198 Kč
158 Kč
Mistr skandálů - 20%
Našla hrdinu, nebo se spolčila s ďáblem? Londýn roku 1814 se nepřestával bavit skandály lorda Hawksmoora. Benjamin byl oblíbencem nejvyšší společnosti a milovala ho i chudina.
beletrie
Ukázky

Mistr skandálů

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>