Nejprodávanější tituly - březen 2024
sport a fitness

Josef Masopust
Publikace přináší první ucelený pohled na život a kariéru legendy našeho fotbalu Josefa Masopusta. Je reprezentativním obrazovým dokumentem založeném na dobových fotografiích, z nichž mnohé nebyly dosud nikdy publikovány.
sport a fitness

Josef Masopust

90 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Kondiční trénink pro bojové sporty - 20%
Publikace s názorným fotografickým popisem cviků podrobně pojednává o rozvoji obecné i specifické kondice při bojových sportech.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink pro bojové sporty

195 Kč
156 Kč
Posouvání hranic - 11%
Jak si vybudovat výbušnou sílu a ohromující postavu – pouze s použitím vlastní tělesné váhy
Co vám může poskytnout větší zadostiučinění, než mít opravdu výkonné, funkční a bestiálně silné tělo?
sport a fitness

Posouvání hranic

404 Kč
359 Kč
Tenisové drily - 11%
Tato kniha určená jak hráčům, tak trenérům vám ušetří mnoho času a námahy - na jednom místě naleznete přesně to, co potřebujete pro všechny věkové a dovednostní kategorie, pro individuální, i skupinové hodiny.
sport a fitness

Tenisové drily

359 Kč
319 Kč
Život na lyžích - 11%
Kniha od profesionálního trenéra, který zde sepsal své mnohaleté zkušenosti, podložené teoretickými znalostmi, protože spojení teorie s praxí pro něho není frází, ale cestou k úspěchu.
sport a fitness

Život na lyžích

198 Kč
176 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness

Posilování

404 Kč
359 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
sport a fitness
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Malá červená kniha o běhání - 11%
Scott Douglas nabízí zkušenosti, které získal v průběhu třech desetiletí běhání, dvou desetiletí práce sportovního novináře, a na setkáních s nejvýznamnějšími běžci a trenéry z celého světa.
sport a fitness

Malá červená kniha o běhání

224 Kč
199 Kč
První žena na kole kolem světa - 11%
Kdo vlastně byla první žena, která objela svět na kole? Do současnosti se o ní u nás nikdo nezmínil ani slovem. A to přesto, že byla v Americe jednou z nejslavnějších žen 19. století.
sport a fitness

První žena na kole kolem světa

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 104 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>