Nejprodávanější tituly - duben 2024
ekonomie

Proč je vzduch zadarmo a panenství drahé - 20%
Proč jsou obézní dívky svolnější k rizikovému sexu než jejich atraktivnější vrstevnice? Proč fyzicky atraktivní lidé dostávají půjčku na nižší úrok než ti méně vzhlední?
ekonomie
Ukázky

Proč je vzduch zadarmo a panenství drahé

189 Kč
151 Kč
Marketing neziskových organizací - 20%
Kniha podává ucelený pohled na to, jak v současné době funguje marketing a marketingová komunikace v prostředí neziskových organizací.
ekonomie
Ukázky

Marketing neziskových organizací

69 Kč
55 Kč
Moderní metody a techniky marketingového výzkumu - 20%
Přehledná a srozumitelná publikace představuje současné metody a techniky marketingového výzkumu a přináší řadu rad a tipů pro jejich využití v praxi. Velmi cenné je velké množství příkladů a řada případových studií z reálné praxe.
ekonomie
Ukázky

Moderní metody a techniky marketingového výzkumu

339 Kč
271 Kč
Vzestup peněz - 6%
Kniha předního britského historika z je věnována otázkám rozvoje finančního hospodářství, měnového systému a ekonomickým recesím v 19. a 20. století. Jak změnila moc peněz mentální chování lidí? A jak ekonomika zvítězila nak politikou klasického 19. věku?
ekonomie

Vzestup peněz

423 Kč
398 Kč
Základy financí - 20%
Přednost knihy spočívá v komplexnosti teoretických a praktických poznatků z oblasti financí. Zahrnuje všechny oblasti financí, teoretické vysvětlení základních charakteristik a uvádí praktické implikace.
ekonomie
Ukázky

Základy financí

271 Kč
217 Kč
Zlepšování podnikových procesů - 11%
Kniha uznávané autorky je praktickým průvodcem pro manažery a konzultanty, jejichž cílem je zlepšení podnikových procesů.
ekonomie

Zlepšování podnikových procesů

287 Kč
255 Kč
Živočišné pudy - 6%
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
295 Kč
Financování vlastního bydlení - 20%
Již 5. vydání praktické publikace je nejen aktualizováno, ale i podstatně přepracováno. Autor ukazuje oblast financování bydlení z hlediska kontextu osobních financí a propojuje oblast úvěrů s pojišťováním a s investováním.
ekonomie
Ukázky

Financování vlastního bydlení

195 Kč
156 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Projektové řízení technologických staveb - 20%
Ojedinělý průvodce světem technologických staveb seznamuje se všemi hlavními činnosti projektového manažera při přípravě a realizaci staveb, kde hlavní slovo mají výrobní technologie.
ekonomie
Ukázky

Projektové řízení technologických staveb

450 Kč
360 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 112 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>