Nejprodávanější knihy - duben 2024
sci-fi

Válečná továrna
Pokračování knihy Temná inteligence z trilogie Proměna. Thorvald Spear ztrácí rozum, když se utápí v temných vzpomínkách, které nejsou jeho. Černá umělá inteligence Penny Royal jej propojila se zaznamenanými osobnostmi těch, které zavraždila.
sci-fi

Válečná továrna

350 Kč
2010:Druhá vesmírná odysea
(5x)
Ke kosmické lodi Discovery, osamoceně plující hlubokým vesmírem od doby, co David Bowman prošel „Hvězdnou bránou“, se vydává nová mezinárodní expedice. Jedním z cílů výpravy je objasnění tragických událostí, které se na Discovery odehrály.
sci-fi

2010:Druhá vesmírná odysea

268 Kč
Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
Insomnie
Snažím se žít normální život, věřte mi. Přes den mi to jde. Rozdávám úsměvy, podpisy a smlouvy na nové knihy. Jakmile ale všichni odejdou do světa, ve kterém pro mě není místo, musím si najít nějakou zábavu… Pětadvacet let bez spánku.
sci-fi

Insomnie

179 Kč
Jednou budeš Arab
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
sci-fi
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
Bart Simpson 2/2016: Záhadný kluk
Bartovi se dostane do ruky něco naprosto šokujícího - kniha. Springfield zavalilo šílenství jménem Larry Trotl a najednou všichni čtou příběhy malého kouzelníka. S tím musí Bart rozhodně něco udělat.
sci-fi

Bart Simpson 2/2016: Záhadný kluk

35 Kč
Playground
(3x)

Přístavní město plné násilí je nebezpečné místo. A ze všeho nejnebezpečnější je dětské hřiště.

sci-fi

Playground

314 Kč
Válka starého muže
Když člověk konečně dosáhl hvězd, zjistil, že jen málo planet je vhodných k životu a že ve vzdáleném vesmíru zuří o každou z nich krvavá válka mezi mnoha technicky vyspělými rasami.
sci-fi

Válka starého muže

269 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
sci-fi
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 169 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>