Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
světové dějiny

Veselé chvíle v životě lidu českého - 20%
Kulturní dějepisec a národopisec dr. Čeněk Zíbrt sleduje ve svém populárně vědeckém díle obyčeje českého a slovenského lidu a zachycuje zejména humor, kterým byly tyto zvyky okořeněny.
světové dějiny
Ukázky

Veselé chvíle v životě lidu českého

268 Kč
214 Kč
Maďarsko - 20%
Profesor hungaristiky na brněnské Masarykově univerzitě sestavil stručný ale faktograficky nabitý přehled dějin Maďarska od příchodu uherských kmenů do Karpatské kotliny až po současnost.
světové dějiny
Ukázky

Maďarsko

50 Kč
40 Kč
Finsko - 20%
Kniha přibližuje českému čtenáři základní data a události finských dějin, ukazuje, jak poloha Finska mezi Východem a Západem ovlivňovala finskou historii, kulturu i politiku.
světové dějiny
Ukázky

Finsko

50 Kč
40 Kč
Formování moderního národa - 20%
(1x)
Předkládaná práce usiluje o přehledné shrnutí procesu vzniku novodobých národních společenství, o postižení jeho nejzákladnějších problémů a souvislostí v evropském rámci.
světové dějiny
Ukázky

Formování moderního národa

79 Kč
63 Kč
Pověsti o zvonech, zvonařích, zvonicích a zvoničkách - 20%
(1x)
Jak vznikl první zvon na světě? Jakými kouzly jsou opředeny svatovítské zvony? Proč zpívají Loretánské zvonky své tesklivé písně? Kolik zvonů je zavěšeno na Černé věži v Českých Budějovicích?
světové dějiny
Ukázky

Pověsti o zvonech, zvonařích, zvonicích a zvoničkách

99 Kč
79 Kč
USA - 20%
Dva naši přední amerikanisté přinášejí čtivě psané dějiny světové velmoci od počátku původního osídlení až po reakce americké společnosti na útoky 11. září 2001.
světové dějiny
Ukázky

USA

50 Kč
40 Kč
Templáři v zemích českých králů - Čechy - 20%
(3x)
Publikace je nová především svým zaměřením na působení templářů v českých zemích (v návaznosti na připravovaný další díl, věnovaný Moravě, Slezsku, Rakousko a Lužici - vyjde v březnu).
světové dějiny
Ukázky

Templáři v zemích českých králů - Čechy

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 157 položek
<< < 1 .. 14 15 16