Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024
fantasy

Pro hrst dukátů - 10%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
fantasy

Pro hrst dukátů

375 Kč
338 Kč
Jak přežít dračí bouři (Jak vycvičit draka 7)

Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost...

Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou...

fantasy

Jak přežít dračí bouři (Jak vycvičit draka 7)

269 Kč
Místodržící
Varšava pod německou okupací, pokračuje první světová válka.
fantasy

Místodržící

350 Kč
Murtagh - 10%
Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců! Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno.
fantasy

Murtagh

549 Kč
494 Kč
Pád Gondolinu
Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z otcových zápisků Christopher Tolkien, jenž předkládá tři verze příběhu – od epického po mytologický.
fantasy

Pád Gondolinu

349 Kč
Pátý elefant
Není žádným tajemstvím, že Zeměplocha spočívá na hřbetech čtveřice slonů nevšedních rozměrů – a ke všemu jsou to chobotnatci mimořádně trpěliví, vezme-li se v potaz, co všechno mají na hrbu.
fantasy

Pátý elefant

395 Kč
Děvčátko Momo a ukradený čas
(1x)
Jsou věci, které potřebují čas… A nesmírně. Tik tak, je to tak. Ještě že v jednom kamenném italském divadle žije Momo, holčička s nádhernýma očima a se srdcem na dlani, která umí druhým báječně naslouchat. To každý nedovede.
fantasy

Děvčátko Momo a ukradený čas

314 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
fantasy

Já, Finis

314 Kč
Nekonečný příběh
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...
fantasy

Nekonečný příběh

341 Kč