Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
svět

Novinářem v Číně 2
(4x)
Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?
svět
Ukázky

Novinářem v Číně 2

329 Kč
Cesty za štěstím 2
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
svět
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
Posvátná místa České republiky
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
svět
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
Tokio
(2x)
Kniha je velice vhodným pomocníkem pro turisty mířící do Tokia. Obsahuje popisy jednotlivých oblastí metropole, užitečné rady a tipy, kulturní odlišnosti či doporučení památek, tras a výletů.
svět
Ukázky

Tokio

89 Kč
Irsko
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
svět
Ukázky

Irsko

129 Kč
Island
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
svět
Ukázky

Island

129 Kč
Navždy Provence
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
svět
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč