Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024
ostatní

Největší záhady zločinu
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností.
ostatní

Největší záhady zločinu

341 Kč
Vlastní životopis
Co do brilantnosti předčí postřehy pana Hercula Poirota jedině jeho stvořitelka: nejprodávanější autorka všech dob, znamenitá Agatha Christie! I ona se v závěrečné etapě životní dráhy rozhodla druhým otevřít svůj vnitřní svět formou memoárů.
ostatní

Vlastní životopis

674 Kč
151 příběhů na Stezce Českem - 10%
Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem.
ostatní

151 příběhů na Stezce Českem

399 Kč
359 Kč
Korespondence V + W
Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a osobní tragédie.
ostatní

Korespondence V + W

899 Kč
... dřív než to zapomenu
Životní příběh legendární Hany Zagorové v citlivé interpretaci její přítelkyně herečky Vlasty Peterkové.
ostatní

... dřív než to zapomenu

383 Kč
Zpověď farářky
(1x)
Faráři i farářky jsou neustále připraveni naslouchat ostatním.
ostatní

Zpověď farářky

359 Kč
Jste to vy?
Vzpomínky hudebního, filmového, divadelního a sportovního publicisty a básníka Jana Rejžka (* 1954), známého čtenářům z mnoha novin a časopisů, ale i z rozhlasových a televizních pořadů po dobu více než čtyřiceti sedmi let.
ostatní

Jste to vy?

315 Kč
Nahoře fouká
Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem?
ostatní

Nahoře fouká

314 Kč
Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR
Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů.
ostatní

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

314 Kč
Roky
(1x)

Běh velkých dějin a plynutí roků jednoho života… Bilance Annie Ernauxové se opírá o netradiční mix osobních vzpomínek, deníkových záznamů a historických faktů z let 1940–2006. Poskytuje cennou výpověď o francouzských, potažmo západních dějinách...

ostatní

Roky

350 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>