Nejprodávanější tituly - duben 2024
medicína

Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
medicína
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Kožní změny u interních onemocnění - 20%
Kniha poskytuje moderní přehled kožních manifestací nemocí vnitřních orgánů a kožních změn, které vznikají při jejich léčení.
medicína
Ukázky

Kožní změny u interních onemocnění

594 Kč
475 Kč
Rogersovská psychoterapie pro 21. století - 20%
Kniha Rogersovská psychoterapie pro 21. století představuje na našem knižním trhu jedinečnou odbornou publikaci, která zachycuje vývoj a proměny tohoto významného směru humanistické psychoterapie.
medicína
Ukázky

Rogersovská psychoterapie pro 21. století

302 Kč
242 Kč
Biosyntéza - výběr z textů - 11%
Kniha představuje psychoterapeutickou metodu s někomu možná tajemně znějícím názvem biosyntéza. Biosyntéza je moderním přístupem v somatické psychoterapii založeným na integraci poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích.
medicína

Biosyntéza - výběr z textů

151 Kč
134 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
medicína
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Nádory podjaterní oblasti - 20%
Kniha obsahuje nejmodernější poznatky o diagnostice a léčbě maligních procesů podjaterní oblasti a je do určité míry "návodem", jak postupovat v diagnostice a racionální léčbě těchto zdánlivě různorodých patologických procesů.
medicína
Ukázky

Nádory podjaterní oblasti

506 Kč
405 Kč
Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči - 20%
Problematika náhradní rodinné péče je tématem hojně diskutovaným a mediálně vděčným. Příběhů o tom, jak nebohý sirotek ke štěstí přišel, nebo, jak nic netušící rodiče adoptovali bezcitné monstrum, najdeme ve filmové i televizní produkci víc než dost.
medicína
Ukázky

Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči

169 Kč
135 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
medicína
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Základní ošetřovatelská péče v pediatrii - 20%
Kniha, která je svým pojetím ojedinělá, je určena studentům ošetřovatelství, nově nastupujícím sestrám i těm, které již v pediatrických oborech pracují.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelská péče v pediatrii

229 Kč
183 Kč
Homeopatie - Vztahy mezi léky - 11%
Kniha se zabývá detailním srovnáním 22 vybraných homeopatických léků, jehož cílem je lépe posoudit podobnosti a rozdíly mezi jednotlivými léky, jejich použití a význam jejich případného střídání při léčbě.
medicína

Homeopatie - Vztahy mezi léky

495 Kč
440 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 205 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>