Nejprodávanější tituly - duben 2024
umění

Metakunsthistorie - 11%
(2x)
„Kultura“, „styl“, „forma“, „obraz“, „médium“, „kontext“ nebo „materiál“ jsou pojmy, s kterými běžně operujeme, když přemýšlíme o minulých i současných uměleckých dílech.
umění

Metakunsthistorie

405 Kč
360 Kč
Umění, tvorba a edukace - 11%
Kolektivní monografie se zabývá specifiky výuky teoretických aspektů umění na uměleckých školách.
umění

Umění, tvorba a edukace

359 Kč
319 Kč
Kroniky I. - 58%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky I.

238 Kč
99 Kč
Holka v kapele - 11%
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
umění

Holka v kapele

313 Kč
278 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
umění

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Vybrané kapitoly z dějin kultury - 11%
(1x)
Autorka se zabývá historickými aspekty dějin výtvarného umění a hudby a snaží se poskytnout ucelený přehled o vývoji nejdůležitějších oblastí umění a kultury zejména v Evropě a v naší zemi. Vhodné především pro studenty gymnázií a středních škol.
umění

Vybrané kapitoly z dějin kultury

252 Kč
224 Kč
Zákony krásy - 11%
Autorka byla vedena snahou vynést estetické cítění z přítmí podvědomí do jasného světla vědomí. Lidé by se neměli bát vyjádřit svůj názor na architekturu a umění.
umění

Zákony krásy

449 Kč
399 Kč
Divoká kachna - 11%
Ibsenovo drama odhaluje příběh rodiny Hjalmara Ekdala. V postavách hry se naplňuje osud divoké kachny, kterou postřelil továrník Werle.
umění

Divoká kachna

189 Kč
168 Kč
Loutka mezi divadlem, filmem a televizí - 11%
Obsáhlá kniha pojednává o vedené loutce v českém filmu a televizi. O prostředcích výtvarného divadelního a filmového jazyka v oblasti loutkové inscenace, seriálu, filmu s divadelními loutkami, zejména v Československé televizi, České televizi a Krátk
umění

Loutka mezi divadlem, filmem a televizí

1 521 Kč
1 352 Kč
Máj - 11%
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
umění

Máj

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 243 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>