Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
dům a zahrada

Uvnitř psa - 20%
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada
Ukázky

Uvnitř psa

199 Kč
159 Kč
Rekonstrukce jádra v panelovém domě - 20%
Chcete mít místo umakartového jádra krásnou koupelnu a nevíte jak na to? Pak držíte v rukou příručku, která vám poradí s architektonickým řešením i vlastní stavbou.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce jádra v panelovém domě

161 Kč
129 Kč
Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
dům a zahrada
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
dům a zahrada
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
dům a zahrada
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
dům a zahrada
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>