Nejprodávanější Kniha - duben 2024
psychologie

Ti, kteří se rozhodli - 11%
(1x)
Sebevražda. Tajemná, skrytá, uzavřená v hloubce srdce, a přesto na očích, tichá, často však hřmotná, decentní nebo surová, upozorňující či nic neříkající, odporná, jindy hodná obdivu, nečekaná, varující … definitivní.
psychologie
Ukázky

Ti, kteří se rozhodli

788 Kč
700 Kč
Tělo sčítá rány - 11%
(1x)
Trauma nelze obejít. Jeho následky zažívají mnozí – možná vy, možná vaši blízcí. Vždy však ovlivňuje životy všech okolo.
psychologie

Tělo sčítá rány

485 Kč
431 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Focusing - 11%
Proč jednomu klientovi psychoterapie nepomůže, zatímco jiný z ní má velký prospěch? Právě tak se od roku 1953 ptal Rogersův žák Eugen Gendlin, který na Chicagské univerzitě celých 15 let na tuto otázku hledal odpověď.
psychologie

Focusing

314 Kč
279 Kč
Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování - 11%
(1x)
Knížka je čtenářsky náročnější, určena především lékařům, psychologům, filosofům, přírodovědcům, odborníkům na počítačové vědy, pedagogům, motivovaným teologům - a samozřejmě i všem, kdo se snaží pochopit, co znamená, řeknou-li si "Já".
psychologie

Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování

306 Kč
272 Kč
Nevratné poškození - 11%
Dospívající dívky stále častěji užívají testosteron, ničí si těla a vydávají se na nevratnou cestu ke změně pohlaví. Co stojí za tímto jevem, o kterém se podle některých aktivistů vůbec nesmí mluvit?
psychologie

Nevratné poškození

350 Kč
311 Kč
Když se z Harryho stala Sally - 11%
(2x)
KnihaKdyž se z Harryho stala Sally je kritická k moderním transgender právům a některým způsobům léčby gender dysforie. Politický filozof Ryan T. Anderson se v ní zaměřuje na kulturní a politické debaty kolem transgender identity.
psychologie
Ukázky

Když se z Harryho stala Sally

359 Kč
319 Kč
O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
psychologie
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
psychologie

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 257 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>