Nejprodávanější tituly - duben 2024
zdraví a výchova dětí

Autismus bez masky - 11%
Nevyznáte se v emocích druhých a zvládání běžných situací vás stojí neúměrně mnoho energie? Nevíte, jak komunikovat s kolegy či příbuznými? Možná je na čase nakouknout pod svou masku!
zdraví a výchova dětí

Autismus bez masky

395 Kč
351 Kč
Tvořivé rodičovství - 11%
(1x)

Tvořivé rodičovství, které představuje Catherine Dumonteil Kremer, je rodičovství vědomé, radostné a láskyplné. Bude vás provázet otázkami a pochybnostmi i touhou dítě respektovat. Nabízí praktické alternativy k výchovnému násilí.

zdraví a výchova dětí

Tvořivé rodičovství

294 Kč
262 Kč
Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou - 11%
Přechod mezi dětstvím a dospělostí není vůbec snadný. Proměňuje se nejen naše tělo, ale i mozek a vnímání světa. Holčičí kniha provede mladé čtenářky vším, co o pubertě potřebují vědět, protože googlování v tomhle případě není to pravé.
zdraví a výchova dětí

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou

314 Kč
279 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Ne! - 11%
Mnoho z nás vyrostlo v autoritativním výchovném režimu, v němž rodiče říkali svým dětem na všechno ne a mluvili s nimi jazykem, který je zraňoval a ponižoval. Proto dnes volíme opačný přístup a říkáme dětem na všechno ano.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Ne!

324 Kč
288 Kč
Těhotnej Buddha - 11%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Těhotnej Buddha

178 Kč
158 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
zdraví a výchova dětí

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Prvňáci mají rádi legraci - První čtení s úkoly - 11%

V první třídě se děti učí číst, psát a počítat a na nic jiného jim nezbývá čas... A co když je to trochu jinak? Prvňáci z této knížky si ve třídě užili i spoustu legrace.

zdraví a výchova dětí

Prvňáci mají rádi legraci - První čtení s úkoly

197 Kč
175 Kč
Slavnosti a oslavy ve škole - 11%
Publikace bude užitečnou pomůckou učitelům a vychovatelům v transformaci hodnot skrytých v našich lidových zvycích a tradicích do didaktických aktivit školních předmětů.
zdraví a výchova dětí

Slavnosti a oslavy ve škole

431 Kč
383 Kč
Strach a učení - 11%
Publikace podává podrobný výklad o roli emocí v procesu učení.
zdraví a výchova dětí

Strach a učení

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 299 položek
<< < 1 2 3 4 .. 30 > >>