Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
všeobecné a ostatní

Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Praktická homeopatie - 20%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Praktická homeopatie

305 Kč
244 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Přehled anatomie a fyziologie člověka - 20%
Učebnice pro studenty zejména vyšších odborných zdravotnických škol a nelékařských zdravotnických oborů, kteří absolvují v průběhu studia výukové předměty anatomie a fyziologie.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Přehled anatomie a fyziologie člověka

339 Kč
271 Kč
Půstem k ženskému zdraví - 20%
Unikátní průvodce ženským půstem podle fází menstruačního cyklu. Chcete spálit přebytečný tuk, nastartovat samoléčebné procesy v těle, vyrovnat hormonální hladiny, získat zpět duševní i fyzickou svěžest?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Půstem k ženskému zdraví

382 Kč
306 Kč
Adaptogeny - 20%
Přední odborníci na fytoterapii popisují rostliny a houby, většinou už dobře známé v ájurvédě a tradiční čínské medicíně.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Adaptogeny

279 Kč
223 Kč
Jóga pro začátečníky - 20%
Pro všechny budoucí jogíny, váhavé začátečníky a zvídavé duše! Jóga pro začátečníky nabízí autorčin pohled do světa jógy nejen prostřednictvím vlastních zkušeností, ale i díky hlasům jejích jógových přátel.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga pro začátečníky

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>