Nejprodávanější tituly - duben 2024
partnerské vztahy

Děti to chtěj vědět taky - 11%
Kniha Děti to chtěj vědět taky je pomůckou pro všechny rodiče, prarodiče, tetičky, strýčky a další, kteří se chtějí aktivně podílet na sexuální výchově dětí a poskytnout jim kvalitní a ověřené informace bez mýtů a stereotypů.
partnerské vztahy

Děti to chtěj vědět taky

423 Kč
376 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
partnerské vztahy
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Zakázané lásky - 11%
Jak se z motýlků v břiše stane noční můra? Kniha pro kohokoliv, kdo nevěrou prošel či jí prochází, nebo kdo se s ní setkal ve své blízkosti.
partnerské vztahy
Ukázky

Zakázané lásky

359 Kč
319 Kč
Tahle kniha je teplá - 11%
Tato otevřená a zábavná knížka vám ukáže, jaké to je být gay, lesba, transgender nebo nebinární.
partnerské vztahy

Tahle kniha je teplá

323 Kč
287 Kč
Každý dokáže mít vztah - 11%
Od konceptu „Tvé vnitřní dítě musí najít domov" k naplněnému partnerství Stefanie Stahl přesvědčivě a realisticky ukazuje, jak lze prací s vnitřním dítětem dosáhnout naplněného vztahu.
partnerské vztahy

Každý dokáže mít vztah

296 Kč
263 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerské vztahy
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 11%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje, nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.
partnerské vztahy

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
239 Kč
Desatero spokojeného vztahu
Je mnoho tlustých knih o tom, jak si zachránit nebo udržet vztah.
partnerské vztahy

Desatero spokojeného vztahu

159 Kč
Jak rozdojit kozla - 11%
Kniha „ Jak rozdojit kozla „ je praktickým návodem, jak získat od mužů vše, po čem žena touží. Ať už se jedná o lásku, porozumění , ale i obdiv nebo dárečky , kterými jí muž projevuje svůj vztah.
partnerské vztahy

Jak rozdojit kozla

351 Kč
312 Kč
Hádky v manželství - 20%
Hádky ke vztahu nerozlučně patří. Kdy jde ale ještě o nezbytné "koření lásky" a kdy už jsou spory signálem hrozící krize? To nemusí být na první pohled zřejmé ani pro jednoho z účastníků.
partnerské vztahy
Ukázky

Hádky v manželství

111 Kč
89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>