Nejprodávanější tituly - duben 2024
biologie

Továrna na hovínka - 11%
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
biologie

Továrna na hovínka

269 Kč
239 Kč
Biochemie - 11%
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.
biologie

Biochemie

738 Kč
656 Kč
Než stromům dojde dech - 11%
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
biologie
Ukázky

Než stromům dojde dech

358 Kč
318 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
biologie

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
biologie
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

biologie

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Kolik smyslů máš? - 11%

Kniha poutavým způsobem vypráví o tom, jak fungují naše smysly a jak se liší od smyslů ostatních zvířat. Věděli jste, že čich působí přímo na naši paměť, a proto v nás vyvolává mnohem starší vzpomínky než třeba to, co vidíme nebo slyšíme?

biologie

Kolik smyslů máš?

269 Kč
239 Kč
Adaptogeny - 20%
Přední odborníci na fytoterapii popisují rostliny a houby, většinou už dobře známé v ájurvédě a tradiční čínské medicíně.
biologie
Ukázky

Adaptogeny

279 Kč
223 Kč
Báječná medicína podle Adama - 11%
Tahle úžasně odporná učebnice biologie vás bude zaručeně bavit!. Kdysi dávno to byla fakt zábava, doktoři tehdy vůbec netušili, jak funguje lidské tělo.
biologie
Ukázky

Báječná medicína podle Adama

448 Kč
398 Kč
Dopamin - 11%
Proč jsme tak posedlí věcmi, po nichž toužíme, ale po jejich dosažení o ně rychle ztratíme zájem? Jak to, že se vášeň tak rychle mění ve lhostejnost? Z jakého důvodu tolik lidí upadá do pasti závislostí?
biologie
Ukázky

Dopamin

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>