Nejprodávanější tituly - duben 2024
Vysoké školy a VOŠ

Osm teorií náboženství - 11%
(1x)
Palsova kniha se ihned po svém vydání v Oxford University Press stala vyhledávaným úvodem do studia náboženství a dnes je na světových universitách pokládána za osvědčenou učebnici, z níž čerpají své znalosti studenti religionistiky i dalších oborů.
Vysoké školy a VOŠ

Osm teorií náboženství

405 Kč
360 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
Vysoké školy a VOŠ

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Italština ihned k použití - 11%
Příručka obsahuje 18 kapitol, které pokrývají všechny základní tematické okruhy z oblasti běžného styku s cizinci, ať už turistického, společenského nebo obchodního. Učebnice je určena studentům v kurzech a na školách, ale i samoukům.
Vysoké školy a VOŠ

Italština ihned k použití

206 Kč
183 Kč
Intenzivní medicína
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
Vysoké školy a VOŠ

Intenzivní medicína

3 150 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Angličtina pro pokročilé samouky - 11%
Učebnice, která svou úrovní navazuje na publikaci Angličtina pro mírně a středně pokročilé samouky, je určena nejen studentům-samoukům, ale je použitelná i v nejrůznějších jazykových kurzech odpovídající úrovně.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina pro pokročilé samouky

413 Kč
367 Kč
Tenzidy - 11%
V knize Tenzidy jsou popsány a vysvětleny základní fyzikálně chemické vlastnosti tenzidů a chemie a technologie jejich výroby z neobnovitelných a obnovitelných surovin.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Tenzidy

333 Kč
296 Kč
Základy společenských věd - 11%

Učebnice tě připraví na přijímačky ZSV Scio! • Více než 500 řešených úloh • 3 testy s vyhodnocením • Výklad teorie

+ Aplikace na trénování úloh + 10hodinový videokurz ZSV na Scio testy

Vysoké školy a VOŠ

Základy společenských věd

449 Kč
399 Kč
Angličtina pro lamy - 11%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina pro lamy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>