Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
kuchařky

Mámin kastrůlek - 20%
Vegetariánská kuchařka zejména pro běžné masožravé smrtelníky, kteří si umí hravě poradit s přípravou masitých jídel, zato u těch bezmasých (zatím) netuší, jak je uvařit chutně, pestře a výživově plnohodnotně.
kuchařky
Ukázky

Mámin kastrůlek

329 Kč
263 Kč
Sám sobě výživovým poradcem - 20%
Chcete začít zdravě jíst a lépe se starat o svoje tělo, ale nevíte, jak začít? Ztrácíte se v záplavě diet, které nikdy nefungují tak, jak byste si představovali? Tak by tato kniha pro vás mohla být tou pravou.
kuchařky
Ukázky

Sám sobě výživovým poradcem

279 Kč
223 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

kuchařky
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Malá diabetická kuchařka - 20%

Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.

kuchařky
Ukázky

Malá diabetická kuchařka

149 Kč
119 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 20%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
kuchařky
Ukázky

Tisíc dnů v Toskánsku

198 Kč
158 Kč
Cukrfree - 20%
(1x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
kuchařky
Ukázky

Cukrfree

269 Kč
215 Kč
Domácí řeznická kuchařka - 20%
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další.
kuchařky
Ukázky

Domácí řeznická kuchařka

209 Kč
167 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
kuchařky
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2