Skladem

Domácí řeznická kuchařka: Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Nakladatel:  CPress 2016
Skladem
-10%
299 Kč
269 Kč

Anotace

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Domácí řeznická kuchařka
Autor:
Dušátko, Josef
Nakladatel:
CPress
EAN:
9788026409953
ISBN:
978-80-264-0995-3
Popis:
1× kniha, vázaná, 164 stran, česky
Rozměry:
17,3 × 23,2 cm
Rok vydání:
2016 (1. vydání)