Nejprodávanější tituly - duben 2024
povídky

Nokturna - 11%
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
povídky
Ukázky

Nokturna

268 Kč
238 Kč
Můj obchod se psy a jiné povídky - 11%

Je libo špice, boxera nebo jezevčíka? Psa na hlídání, nebo něco k dětem? V našem KYNOLOGICKÉM ÚSTAVU najdete všechny rasy i povahy, barvy i velikosti… A co nemáme, seženeme do dvou dnů! A k tomu desítky dalších povídek od bohéma a humoristy Jaroslav

povídky

Můj obchod se psy a jiné povídky

269 Kč
239 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Auto z pralesa - 11%
Knihy Daisy Mrázkové vedou nenásilným, křehkým způsobem k nejpodstatnějším otázkám lidské existence.
povídky
Ukázky

Auto z pralesa

224 Kč
199 Kč
Bazar zlých snů - 11%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
povídky

Bazar zlých snů

378 Kč
336 Kč
Rukověť pábitelského učně - 20%
(2x)
Soubor Rukověť pábitelského učně obsahuje povídkovou tvorbu Bohumila Hrabala ze 70. let 20. století. Vesměs jde o texty psané v Kersku a Kerskem inspirované.
povídky
Ukázky

Rukověť pábitelského učně

210 Kč
168 Kč
Trapné povídky - 11%
Trapné povídky vyšly poprvé v roce 1921. Karel Čapek se v nich svým nezaměnitelným stylem zaměřuje na osudy lidí a jejich charaktery. Po přečtení knihy zjistíte, že od doby napsání těchto povídek se vlastně moc nezměnilo.
povídky

Trapné povídky

197 Kč
175 Kč
Gotrek a Felix - 11%
Antologie příběhů o populární dvojici hrdinů ze série o Zabíječi z cyklu temné fantasy Warhammer.
povídky

Gotrek a Felix

305 Kč
271 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku - 6%
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
povídky

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>