Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
povídky

Nejhorší mazlíčci na světě - 11%
(1x)

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!

povídky
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

358 Kč
318 Kč
Neznámý Asimov - 11%
Neznámý Asimov je nejen skvělou sondou do doby, kdy vznikala legenda sci-fi, ale i poutavým svědectvím o době, kdy panoval Zlatý věk tohoto žánru a začínaly publikovat jeho největší hvězdy.
povídky
Ukázky

Neznámý Asimov

566 Kč
503 Kč
Povídky o ženách - 11%
(1x)
Životem sochařky Kláry prošly desítky milenců, Helena se tajně schází s Milanem za manželovými zády, Wanda si pozve do bytu krásného muže, co vypadá jako Leonardo DiCaprio, ale stane se něco hrozného… Co všechno se ženě během života může přihodit?
povídky

Povídky o ženách

296 Kč
263 Kč
Toulavá Země - 11%
(1x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
povídky

Toulavá Země

269 Kč
239 Kč
Tvůj příběh - 11%
Mistrovské rady pro psavce. Ruta Sepetysová ve své knize rad pro začínající spisovatele vybízí čtenáře k tomu, aby nahlédli do svého nitra a odkryli vzpomínky.
povídky
Ukázky

Tvůj příběh

332 Kč
295 Kč
Zakázané lásky - 11%
Jak se z motýlků v břiše stane noční můra? Kniha pro kohokoliv, kdo nevěrou prošel či jí prochází, nebo kdo se s ní setkal ve své blízkosti.
povídky
Ukázky

Zakázané lásky

359 Kč
319 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(1x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist.
povídky
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

359 Kč
Moje zpověď a jiné povídky - 11%
(1x)
O čem psal Hašek, než potkal Švejka? Za svého života vydal Jaroslav Hašek více než tisíc povídek a fejetonů. Jeho dílo ovšem není dodnes spolehlivě zmapováno, neboť řada textů se ztratila a u jiných není autorství zcela prokázané.
povídky

Moje zpověď a jiné povídky

359 Kč
319 Kč
Četnické erfolgy - 11%
Kniha obsahuje rovnou kopu povídek popisujících případy vážné, veselé, ale i případy pro četníka samotného s tragickým koncem, které řešilo četnictvo na našem území v období monarchie, republiky a za okupace.
povídky

Četnické erfolgy

179 Kč
159 Kč
Hordubal, Povětroň, Obyčejný život - 11%
Tato noetická trilogie je po umělecké stránce bezesporu vrcholem tvorby Karla Čapka a dodnes zůstává navýsost moderní a současná – svým poselstvím i mnohovrstevnatostí.
povídky

Hordubal, Povětroň, Obyčejný život

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>