Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
druhý stupeň

Prašina - Černý merkurit - 11%
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
druhý stupeň
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
231 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
druhý stupeň
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Prvních dvanáct příběhů Čtyřlístku 1969-1970 - 6%
Dvanáct prvních kreslených dobrodružství Čtyřlístku z let 1969 a 1970.
druhý stupeň

Prvních dvanáct příběhů Čtyřlístku 1969-1970

468 Kč
440 Kč
Fantastický pan Lišák
Již klasický příběh o prohnaném panu Lišákovi a jeho rodině, kterého se tři zlí venkované snaží mermomocí vyrýt rypadly z jeho doupěte a který se jim za pomoci dalších zvířecích kamarádů dostane na kobylku.
druhý stupeň

Fantastický pan Lišák

233 Kč
Hravý průvodce Brnem
Připravte se na hravou dávku výletů, které vás zavedou na Petrov, do Starého Brna, na Špilberk, do Mariánského údolí, na Kamenný vrch i do tajuplného brněnského podzemí.
druhý stupeň
Ukázky

Hravý průvodce Brnem

359 Kč
Psi
Milovníci psů, zbystřete! Tato kniha je plná těch nejoblíbenějších i nejvzácnějších psích plemen, od pracovitých ohařů po přítulné mazlíčky. Objevte, čím je každé plemeno jedinečné.
druhý stupeň

Psi

341 Kč
Židovské pohádky a legendy - 11%
Vltavský vodník a mluvící zvířata, létající démoni, zloději a milosrdní lidé, a mezi jiným také králové Starého zákona Šalamoun a David – z této barevné příze je spředeno klubko židovských pohádek a pověstí.
druhý stupeň

Židovské pohádky a legendy

324 Kč
288 Kč
Alchymistova šifra – Havranova pomsta
Hra na kočku a myš začíná! Strhující závěr napínavé série plný magie, záhad a šifer. Tajuplný Havran nastražil na Christophera strašlivou past a on teď sedí zavřený ve vězení v Toweru.
druhý stupeň
Ukázky

Alchymistova šifra – Havranova pomsta

404 Kč
Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel
Agent: Greg Heffley. Mise: Zachránit školu! Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí
druhý stupeň

Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel

224 Kč
Divné děti a smutná kočka - 11%
(1x)
Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete. Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů.
druhý stupeň
Ukázky

Divné děti a smutná kočka

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 162 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>