Nejprodávanější tituly - duben 2024
dospívající mládež

Dvůr trnů a růží - 11%
(8x)
Úžasný a mrazivý příběh na motivy Krásky a Zvířete od autorky série Skleněný trůn.
dospívající mládež

Dvůr trnů a růží

404 Kč
359 Kč
Ten, kdo stojí v koutě - 20%
Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít...
dospívající mládež
Ukázky

Ten, kdo stojí v koutě

179 Kč
143 Kč
Kluk odnikud - 11%
Čtrnáctiletý Ahmed prchá s otcem před válkou, která zuří v jeho vlasti. Po riskantní plavbě v gumovém člunu se ocitá v Bruselu, sám, bez peněz, bez dokladů, bez mobilu...
dospívající mládež

Kluk odnikud

313 Kč
278 Kč
Až včera dorazíš - 6%
(1x)
Dvanáctiletá Miranda začne zničehonic zažívat spoustu podivných věcí. A tak se vydává na napínavou cestu, během které do sebe začne všechno zapadat a na jejímž konci stojí fascinující odhalení.
dospívající mládež

Až včera dorazíš

220 Kč
207 Kč
Amen - 11%
AMEN. Anuša, Marina, Eva a Nataša, z jejichž iniciál se skládá romské slovo AMEN – MY, jsou kamarádky na život a na smrt. Až na nejmladší Natašu končí základní školu a rozhodují se, co dál.
dospívající mládež

Amen

332 Kč
295 Kč
Holka mých snů - 11%
Alex je svéhlavá, trochu chaotická a ráda flirtuje. Zkrátka ví, jak získat dívku svých snů. Udržet si ji… to už je horší. Molly má ve svém životě všechno pod kontrolou, tedy kromě své společenské neobratnosti. A toho, že je bezhlavě zamilovaná do neu
dospívající mládež

Holka mých snů

413 Kč
367 Kč
Chci jen tebe - 11%
Zůstat, nebo jít? Eva má na první pohled spořádanou rodinu – dvě dcery, dvě vnoučata a muže, který ji před časem podvedl.
dospívající mládež
Ukázky

Chci jen tebe

359 Kč
319 Kč
Jak přežít vlastní vraždu - 11%
Alicina sestra Claire byla před rokem zavražděna a Alice se zhroutil celý svět. Něco totiž viděla a teď je jediným svědkem v případu sestřiny vraždy. Alicino okolí ale o jejích tvrzeních dost pochybuje.
dospívající mládež

Jak přežít vlastní vraždu

323 Kč
287 Kč
Národní opruzení - 11%
(4x)

Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození. Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou.

dospívající mládež
Ukázky

Národní opruzení

269 Kč
239 Kč
Tvůj příběh - 11%
Mistrovské rady pro psavce. Ruta Sepetysová ve své knize rad pro začínající spisovatele vybízí čtenáře k tomu, aby nahlédli do svého nitra a odkryli vzpomínky.
dospívající mládež
Ukázky

Tvůj příběh

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>