Nejprodávanější tituly - duben 2024
dospívající mládež

Vezmi si mé srdce - 11%
Lásku si koupit nemůžeš... ale zachránit se dá. Wren všichni považují za moc organizovanou. Ale když do kavárny vejde Asher, kluk k nakousnutí, pravidla letí z okna.
dospívající mládež
Ukázky

Vezmi si mé srdce

359 Kč
319 Kč
Zimní bitva - 11%
Sirotčinec nebo spíš převýchovný ústav v jedné nejmenované totalitní zemi, kde vládne tyranská Falanga vedená zahořklým Van Vlyckem, kde honicí psi chodí vzpřímeně a vězni jsou posíláni do krvavých gladiátorských zápasů.
dospívající mládež
Ukázky

Zimní bitva

324 Kč
288 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
dospívající mládež
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Kočičí válečníci 2 - Oheň a led - 11%
(1x)
Druhý díl rozsáhlé ságy Kočičí válečníci začíná v době bezlistí. Domácí mazlíček Zrzek dostává nové jméno Ohnivous. Povýšil mezi válečníky, ale respektuje ho velitelka a starší v klanu? Uznání si teprve musí vysloužit!
dospívající mládež

Kočičí válečníci 2 - Oheň a led

224 Kč
199 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
dospívající mládež
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Správná pětka a prázdniny v maringotkách - 11%
„Páni! To je ale paráda! To by byl život!“ Julián, Dick, George, Anna a pes Tim už spolu tráví každé léto a výjimkou nejsou ani tyhle prázdniny.
dospívající mládež

Správná pětka a prázdniny v maringotkách

260 Kč
231 Kč
Jmenuji se Ester - 20%
Ester je z početné rodiny, kde se sice všichni mají rádi, ale nikdo se o nikoho příliš nestará. Dívka doma pociťuje nedostatek soukromí, a navíc se upne k myšlence mít vlastní peníze.
dospívající mládež
Ukázky

Jmenuji se Ester

179 Kč
143 Kč
Charlie a já - 11%
(1x)
Třináctiletý Martin si pro svého mladšího brášku Charlieho vymyslel veliké překvapení: Tajně spolu vyrazí na dlouhatánskou cestu až na pobřeží Cornwallu. Opět se tam totiž objevil delfín, z kterého byl Charlie vloni v létě tak nadšený.
dospívající mládež

Charlie a já

268 Kč
238 Kč
Léto na vodě - 11%
„Konečně prázdniny!“ těší se na nejsladší dva měsíce v roce se svojí kámoškou Aneta. Jenže doma to mezi rodiči pěkně skřípe a místo na vandr se jede na vodu. A ještě k tomu jí hodí na krk i ségru, která jí dělá za života peklo...
dospívající mládež

Léto na vodě

251 Kč
223 Kč
Záhady kvantového světa - 11%
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
dospívající mládež

Záhady kvantového světa

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>