Nejprodávanější audioknihy - duben 2024
fantasy

Krvavý oheň - 11%
Třetí část úspěšné trilogie Černokněžník, v němž autor skloubil svět slovanských mýtů s reálnou historií, folklorem a archeologickými fakty.
fantasy

Krvavý oheň

359 Kč
319 Kč
Smrtící vzdělání - 20%
(3x)

Je to střední škola jako každá jiná. Akorát se tu vyučuje magie a občas jde o kejhák… Být dcerou známé čarodějky je v potměšilé loterii osudu výhra pouze zdánlivá. Galadriel Higginsová by totiž mnohem radši patřila mezi běžné šedé myšky.

fantasy
Ukázky

Smrtící vzdělání

349 Kč
279 Kč
Nadace a říše - 11%
(2x)
Jedinou naději lidstva na brzký restart hrozí tentokrát zhatit moc nadčlověka...
fantasy

Nadace a říše

350 Kč
311 Kč
Percy Jackson - Zloděj blesku - 11%
Chlapec – polobůh – hrdina! Poslechněte si slavný bestseller inspirovaný řeckou mytologií.
fantasy
Ukázky

Percy Jackson - Zloděj blesku

359 Kč
319 Kč
Radhostův meč - 11%
Rogan se z vůle Černoboha vrátil z Lesa věčnosti, knížectví mrtvých, aby ve světě smrtelníků válčil s běsy a temnými mocnostmi. Druhý díl dobrodružné fantasy série.
fantasy

Radhostův meč

359 Kč
319 Kč
Děvčátko Momo a ukradený čas - 11%
(1x)
Jsou věci, které potřebují čas… A nesmírně. Tik tak, je to tak. Ještě že v jednom kamenném italském divadle žije Momo, holčička s nádhernýma očima a se srdcem na dlani, která umí druhým báječně naslouchat. To každý nedovede.
fantasy

Děvčátko Momo a ukradený čas

314 Kč
279 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
fantasy

Já, Finis

314 Kč
279 Kč
Krvavé pohraničí - 20%
Na pohraničí mezi územím lidí a skřetů zuří nepřetržitá válka. Tady již nejde o spravedlnost, ale o půdu a peníze. V boji o ně dokážou být lidé zákeřnější a krutější než skřeti.
fantasy
Ukázky

Krvavé pohraničí

260 Kč
208 Kč
Likario - 20%
Likario zažívá obrovský rozvoj, vlastně se teprve teď stává městem. Lidé, skřeti i všemožní míšenci zde nacházejí dobré místo k životu.
fantasy
Ukázky

Likario

280 Kč
224 Kč
Warren XIII. a Vševidoucí oko - 20%
(2x)
O takovém dětství se vám nezdálo ani v těch nejbláznivějších snech. Warren XIII. je dědicem a správcem starobylého rodinného hotelu, kde se děje jedna podivnější věc za druhou.
fantasy
Ukázky

Warren XIII. a Vševidoucí oko

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>