Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
erotika

Pouta - Vábení krve 3 - 20%
Miranda Bondová se vydává za svým milencem. Uhání nocí a nedbá nebezpečí, dokud se jejího kočáru nezmocní dva tajemní a zároveň nadpozemsky přitažliví padouši.
erotika
Ukázky

Pouta - Vábení krve 3

357 Kč
286 Kč
Svědek v pokušení - 20%
(1x)
Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde.
erotika
Ukázky

Svědek v pokušení

209 Kč
167 Kč
Ze života nymfomanky - 20%
Život není peříčko. Obzvlášť, když se do něj navíc vloudí nějaká forma závislosti. A když je tím problémem NYMFOMANIE? To teprve nastává jízda, vážení!
erotika
Ukázky

Ze života nymfomanky

149 Kč
119 Kč
Dej mi království - 20%
(1x)
Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela.
erotika
Ukázky

Dej mi království

289 Kč
231 Kč
Francouzská lekce - 20%
(3x)
Josie se ze dne na den obrátí život vzhůru nohama. Místo povýšení dává v práci výpověď a ve slabé chvilce se rozhodne odjet dělat chůvu dceři ovdovělého miliardáře na francouzskou Riviéru.
erotika
Ukázky

Francouzská lekce

382 Kč
306 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 20%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
erotika
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

339 Kč
271 Kč
Království hříchu - 20%
Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo.
erotika
Ukázky

Království hříchu

229 Kč
183 Kč
Na druhý pokus - 20%
(3x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
erotika
Ukázky

Na druhý pokus

382 Kč
306 Kč
Vzdorující královna - 20%
(1x)
Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít, a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu.
erotika
Ukázky

Vzdorující královna

229 Kč
183 Kč
Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody - 20%
(2x)
Ve chvíli, kdy se Anastasia Steeleová poprvé setkala s mladým úspěšným podnikatelem Christianem Greyem, netušila, jak moc se jí změní život… Ana od počátku věděla, že vztah s jejím Stínem nebude procházka růžovou zahradou.
erotika
Ukázky

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>