Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
cestování

Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
cestování
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Prázdniny v Česku - 20%
(3x)
Za dobrodružstvím není třeba létat přes půl světa! Stačí procestovat rodný kraj a dobře se dívat. Vydejte se s Ladislavem Ziburou na dvouměsíční jízdu po českých luzích a hájích a připomeňte si, v jak rozmanité a krásné zemi žijeme.
cestování
Ukázky

Prázdniny v Česku

319 Kč
255 Kč
Jací jsou? - Albánci - 20%
Chcete pochopit mentalitu Albánců? Pak je tato nová zábavná knížka právě pro vás! Dozvíte se, jací Albánci skutečně jsou, jaké mají zvyky a tradice, co je pro ně důležité, proč nepotřebují plánovat, nedají dopustit na šálek kávy a nicnedělání.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Albánci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Španělé - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Španělé

119 Kč
95 Kč
Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
cestování
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
cestování
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Pověsti moravských hradů a zámků - 20%

Středověké i novější příběhy, legendy a báje, spojené se stovkou moravských hradů a zámků. Vydejte se na některý z hradů a zámků, s nimiž vás seznámí tato kniha.

cestování
Ukázky

Pověsti moravských hradů a zámků

209 Kč
167 Kč
Himálajský deník - 20%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestování
Ukázky

Himálajský deník

199 Kč
159 Kč
Dvacet let s Islandem - 20%
Kniha fejetonů, která vznikala v rozmezí let 1994 - 2014.
cestování
Ukázky

Dvacet let s Islandem

200 Kč
160 Kč
Malta a Gozo - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách souostroví Malty a Goza.
cestování
Ukázky

Malta a Gozo

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>