Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2024
osobní rozvoj

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
osobní rozvoj

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Vzkvétání - 11%
(1x)
Autor v knize vypráví podnětné příběhy o uplatnění pozitivní psychologie v praxi, a to v oblastech vzdělávání, ekonomiky, psychoterapie, lékařství a státní politiky – tedy samotných základů každé společnosti.
osobní rozvoj

Vzkvétání

395 Kč
351 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Když věci nejdou tak, jak chcete - 11%
Zenová moudrost pro těžké časy. Známý zen-buddhistický učitel přináší návod, jak proměnit náročné životní okamžiky v příležitosti k poznávání sebe sama.
osobní rozvoj

Když věci nejdou tak, jak chcete

313 Kč
278 Kč
Slovní úlohy – Jak řešit logické úlohy z matematiky - 11%
Zvládni slovní úlohy bez stresu Užitečná kniha pro děti, které se v matematice setkávají se slovními úlohami a potřebují s nimi pomoci nebo se připravují na přijímací zkoušky.
osobní rozvoj
Ukázky

Slovní úlohy – Jak řešit logické úlohy z matematiky

224 Kč
199 Kč
To tajemství je pevný pár - 11%
(2x)
Knížka fejetonů, ve kterých autor hledá, co je klíčem k rodinné pohodě a k výchově dětí. Dochází k závěru, že nejdůležitější je, aby žena a muž spolu vytvořili pevný pár. Když vytvoříte pevný pár, dítě se pouze přidá a právě to je dřeň našeho života.
osobní rozvoj
Ukázky

To tajemství je pevný pár

296 Kč
263 Kč
Všichni žijem v blázinci - 11%
(2x)
„Všichni žijem’ v blázinci,“ tvrdí renomovaný psychiatr a psychoterapeut Radkin Honzák, muž vzdělaný a také vtipný, který už padesát let naslouchá lidským strastem.
osobní rozvoj
Ukázky

Všichni žijem v blázinci

314 Kč
279 Kč
Enneagram – Průvodce probuzením - 11%
(1x)
Chcete lépe rozumět tomu, proč jste takoví, jací jste? Proč děláte to, co děláte, nebo reagujete tak, jak na určité věci reagujete? Proč opakujete stále stejné chyby, třebaže jste si již tolikrát mysleli, že jste se z nich poučili?
osobní rozvoj

Enneagram – Průvodce probuzením

260 Kč
231 Kč
Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“
Vyzkoušejte nové věci, překonejte svůj strach a rozšíříte tak svůj svět. Najdete-li kuráž říct ANO!, zažijete příval síly a energie.
osobní rozvoj

Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“

269 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 307 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>