Nejprodávanější Kniha - duben 2024
počítače

Minecraft - Průzkumnická kolekce - 11%

Nenechte si ujít tři knížky, plakát a originální visačku!

Naučte se triky užitečné pro stavby epických základen, procvičte si postřeh při pátrání po zákeřném creeperovi a vyzkoušejte si v oficiální Knize kvízů, co všechno víte o světě Minecraftu.

počítače

Minecraft - Průzkumnická kolekce

539 Kč
479 Kč
Programování v C# - 11%
Přehledná a praktická učebnice programování v jazyku C# pro začátečníky i pro uživatele ostatních programovacích jazyků, která vás naučí základy a dovede až k pokročilým konstrukcím.
počítače

Programování v C#

404 Kč
359 Kč
Co je nového v počítačových hrách - 11%
Aktuální myšlení o počítačových hrách jako kulturním fenoménu. Seriózní výzkum počítačových her, chápaných už ne pouze jako společenská hrozba, ale primárně jako nový kulturní fenomén, se zrodil v posledních patnácti letech.
počítače

Co je nového v počítačových hrách

216 Kč
192 Kč
Minecraft - 11%
Kdo jsem? Kde to jsem? A proč je všechno z kostek? Vyplavený na pusté dlouhé pláži, nemám moc času na přemýšlení, protože se začíná stmívat. Se západem slunce se vynoří nový, zvláštní svět – svět umrlců, kostlivců a nekonečného proudu žhavé lávy.
počítače

Minecraft

287 Kč
255 Kč
Nejlepší triky pro Photoshop - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
552 Kč
Buď pánem svého prostoru - 11%
Zajímá vás, jak se bránit proti kyberšikaně, jak předejít zavirování vašeho počítače, jak si zachovat soukromí na sociálních sítích či například jak se nestát obětí darebáků, číhajících na Internetu?
počítače

Buď pánem svého prostoru

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3