Nejprodávanější tituly - duben 2024
zdraví a životní styl

Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Mentální odolnost - 11%
?Kniha Mentální odolnost – Výcvik podle speciálních jednotek SAS je komplexní příručkou pro zlepšení schopnosti mysli zvládat problémy v krizových a bojových situacích.
zdraví a životní styl

Mentální odolnost

311 Kč
276 Kč
Paměti tantrika - 11%
Po překladech a filozofických výkladech v několika předchozích knihách se Jiří Mazánek rozhodl napsat o vlastních praktických životních zkušenostech z jógy a tantry.
zdraví a životní styl

Paměti tantrika

449 Kč
399 Kč
Přehled anatomie a fyziologie člověka - 11%
Učebnice pro studenty zejména vyšších odborných zdravotnických škol a nelékařských zdravotnických oborů, kteří absolvují v průběhu studia výukové předměty anatomie a fyziologie.
zdraví a životní styl

Přehled anatomie a fyziologie člověka

359 Kč
319 Kč
Trénink pro sportovce v horách - 11%
Kniha přináší vědecky podložené a prověřené vědomosti a zkušenosti těch nejlepších sportovců, kteří v horách závodí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trénink pro sportovce v horách

539 Kč
479 Kč
Čtení z obličeje - 11%
Diagnostika z obličeje tvoří významnou část tradiční čínské medicíny (TČM) a při hledání a zjišťování problémů a procesů probíhajících v lidském těle, orgánech a mysli hraje důležitou roli.
zdraví a životní styl

Čtení z obličeje

313 Kč
278 Kč
Fitness Diář 2024 - 11%
Fantastický Fitness diář od Fitshakeru, který se tradičně každý rok stává bestsellerem. Je to totiž ten nejspolehlivější průvodce na cestě nejen k tvojí štíhlé postavě, ale i k úplně novému, zdravému a plnohodnotnému životu.
zdraví a životní styl

Fitness Diář 2024

359 Kč
319 Kč
Jak být holkou - 11%
Chytrá, zábavná a otevřená příručka pro dospívající slečny zodpoví všechny důležité otázky, které si kladou dívky v pubertě. Autorka upřímně a vtipně vysvětluje vše o dospívání, tělesných změnách, menstruaci, ciitech a pocitech i sexu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak být holkou

268 Kč
238 Kč
Léčivá síla divokých bylin - 11%
Divoké byliny jsou mnohými vnímány jako plevel. Netuší však, že jejich zelené listy nebo pestrobarevné květy obsahují celou řadu důležitých vitaminů a minerálních látek potřebných pro zdraví a celkovou dávku životní energie.
zdraví a životní styl

Léčivá síla divokých bylin

449 Kč
399 Kč
Hallux valgus - 11%
Dr. Christian Larsen v této knize představuje svůj praktický 28denní program pro zdravé nohy, který byl mnohokrát ověřen v lékařské praxi.
zdraví a životní styl

Hallux valgus

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 201 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>