Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
rodina a dítě

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou - 20%
Přechod mezi dětstvím a dospělostí není vůbec snadný. Proměňuje se nejen naše tělo, ale i mozek a vnímání světa.
rodina a dítě
Ukázky

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou

319 Kč
255 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
rodina a dítě
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Hry šťastného dětství - 20%

Hledáte nový přístup k výchově? Nevíte si s chováním svého dítěte rady, dochází vám s ním trpělivost nebo vás rozčiluje? Už vás nebaví se s dítětem ustavičně dohadovat? Kniha vám pomůže vyřešit výchovné problémy s dětmi od narození do dvanácti let

rodina a dítě
Ukázky

Hry šťastného dětství

219 Kč
175 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

rodina a dítě
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Čekáme děťátko - 20%
(1x)
Třetí vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě a jeho výchovou do tří až čtyř let věku.
rodina a dítě
Ukázky

Čekáme děťátko

373 Kč
298 Kč
Děti a emoce - 20%
(1x)
Tato kniha je určena rodičům a pedagogům, kteří vychovávají děti a ovlivňují tak jejich emocionální život. Na pozadí krátkých, emočně zabarvených příběhů dvou rodičů a jejich čtyř dětí jsou představeny nejdůležitější emoce, se kterými se my i naše děti setkáváme.
rodina a dítě
Ukázky

Děti a emoce

249 Kč
199 Kč
Mýty a fakta o autismu - 20%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
rodina a dítě
Ukázky

Mýty a fakta o autismu

199 Kč
159 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Metodik prevence a jeho role na základní škole - 20%
Jak vypadá třídní kolektiv v současné škole a jak se se změnami ve společnosti vypořádat v praxi? Jaká je při tom role školního metodika prevence? Jaké možnosti v praxi vůbec má? To jsou jen některé z otázek, na které tato publikace odpovídá.
rodina a dítě
Ukázky

Metodik prevence a jeho role na základní škole

230 Kč
184 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

rodina a dítě
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>