Nejprodávanější tituly - duben 2024
druhá světová válka

Zpověď - 11%
Kniha K. H. Franka vyšla poprvé v roce 1946, v době právě probíhajícího soudního procesu s tímto někdejším státním ministrem pro Čechy a Moravu. Toto druhé vydání představuje reedici původní publikace doplněnou o poznámky a komentáře.
druhá světová válka

Zpověď

269 Kč
239 Kč
Květnové vítězství - 11%

Počátkem května 1945 se na území Českých zemí nacházelo poslední velké německé bojeschopné uskupení – skupina armád Střed pod velením polního maršála Ferdinanda Schörnera.

druhá světová válka

Květnové vítězství

314 Kč
279 Kč
Mnichov - 11%
Kniha významného britského historika je jedním z ojedinělých děl, které popisují tuto klíčovou událost českých a evropských dějin z pohledu Velké Británie.
druhá světová válka

Mnichov

327 Kč
290 Kč
Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora - 20%
(1x)

Unikátní pohled do zákulisí bojů našich vojáků na východní frontě. Životní příběh jednoho z těchto legendárních hrdinů-podplukovníka Antonína Sochora - se v padesátých letech za záhadných okolností tragicky uzavírá.

druhá světová válka
Ukázky

Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora

139 Kč
111 Kč
Železná Ruda - 11%
Železnorudský průsmyk byl jedním z horských průsmyků, kterými do českého vnitrozemí pronikly americké obrněné divize 3. Pattonovy armády. Tento průsmyk ale předtím musela pro tankové jednotky otevřít 2. jízdní průzkumná skupina, tzv. „2. kavalérie“.
druhá světová válka

Železná Ruda

108 Kč
96 Kč
Špion, jemuž nevěřili - 11%
(1x)
Kniha pamětí generála Františka Moravce zachycuje fascinující životní příběh československého důstojníka, jehož válečné osudy začaly v roce 1915 odvodem do rakousko-uherské armády.
druhá světová válka

Špion, jemuž nevěřili

224 Kč
199 Kč
Bez zpátečního lístku - 6%
(1x)
Kniha je věnována jednomu pohledu na působení bombardérů v období 2. světové války.
druhá světová válka

Bez zpátečního lístku

254 Kč
239 Kč
Boj o pohraničí - 20%
Publikace popisuje organizační, personální a materiální aspekty Freikorpsu, mapuje jeho nejdůležitější operace a přibližuje jeho hlavní aktéry.
druhá světová válka
Ukázky

Boj o pohraničí

89 Kč
71 Kč
Brno nacistické - 11%
(1x)
Jaká byla atmosféra Brna „pod hákovým křížem“? Poněkud netradiční průvodce, který prostřednictvím příběhů čtyřiceti brněnských lokalit seznamuje čtenáře s tím, jak vypadalo město v době nacistické okupace.
druhá světová válka

Brno nacistické

260 Kč
231 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
druhá světová válka

Maus

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>