Nejprodávanější knihy - duben 2024
historie a politika

Alois Rašín - 11%
(1x)
Vražedné atentáty nebyly v minulosti běžnou součástí české politiky.
historie a politika
Ukázky

Alois Rašín

332 Kč
295 Kč
Dokud není konec - 11%
Pro jedny velký hrdina, pro druhé chladnokrevný zločinec. V českých novodobých dějinách patrně nelze nalézt další postavu vzbuzující tak rozporuplné názory a vášně.
historie a politika
Ukázky

Dokud není konec

495 Kč
440 Kč
Gottwaldovy oprátky - 11%
Příběhy popravených z období rudého teroru.
historie a politika

Gottwaldovy oprátky

332 Kč
295 Kč
Gustáv Husák - 11%
(1x)

Kniha vychází z výzkumu dosud neznámých pramenů z českých, slovenských a ruských archivů i materiálů ze soukromého archivu rodiny Gustáva Husáka. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků, zaměřuje se na Husákův původ a rodinné zázemí, mládí, studia a vstup do Komunistické strany Československa, jeho působení za války a za Slovenského národního povstání, v poválečné politice, jeho odsouzení v procesu se slovenskými „buržoazními nacionalisty“, úspěšně završené úsilí o rehabilitaci a postupný návrat na mocenské výsluní.

historie a politika
Ukázky

Gustáv Husák

629 Kč
559 Kč
Náhradník
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
historie a politika
Ukázky

Náhradník

359 Kč
S prominutím řečeno - 11%
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
historie a politika
Ukázky

S prominutím řečeno

447 Kč
398 Kč
Václav Havel - The Power of the Powerless in the 20th Century - 11%
This biography is not just about Václav Havel and his legacy, but about the history of Central Europe in the 20th Century. It offers a foundation that anyone interested in this history should know.
historie a politika

Václav Havel - The Power of the Powerless in the 20th Century

404 Kč
359 Kč
Vita Caroli - 11%
Vita Caroli (Život Karlův) je autobiografické dílo Karla IV. Ten v něm zachytil zážitky z mládí, kdy žil ve Francii a Itálii, a počátky pobytu v Čechách do roku 1340. Události následujících let vylíčil už jiný autor.
historie a politika

Vita Caroli

242 Kč
215 Kč
Žila jsem příliš krátce - 11%
Ve strhujícím životopisném románu sleduje Monika Czernin stopy své neobyčejné pratety Nory Kinské a nechává před našima očima vyvstat obraz ženy mladé, odvážné a plné života.
historie a politika

Žila jsem příliš krátce

359 Kč
319 Kč
Evangelium lesní moudrosti - 11%
Kniha Evangelium lesní moudrosti je věnována pozoruhodné duchovní filosofii Ernesta Thompsona Setona.
historie a politika

Evangelium lesní moudrosti

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>