Nejprodávanější tituly - duben 2024
horory

Šepot z lesa - 11%
(4x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory

Šepot z lesa

359 Kč
319 Kč
Bazar zlých snů - 11%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
horory

Bazar zlých snů

378 Kč
336 Kč
Afterpunk - 11%
Tak jak to dopadne? Bude to zombie apokalypsa? Invaze mimozemšťanů? Napadnou nás zmutovaní kanibalové? Čeká nás vzpoura robotů? Nebo Zem lehne popelem v jaderném pšouku? V každém případě se můžeme těšit, že o zábavu budeme mít postaráno i potom.
horory

Afterpunk

359 Kč
319 Kč
Dokonalé městečko - 11%
Dokonalí obyvatelé. Dokonalý horor…Když se Emě naskytne možnost bydlet v městečku vytvořeném pro hrstku vyvolených, zdá se, že se jí splnil životní sen.
horory
Ukázky

Dokonalé městečko

332 Kč
295 Kč
Domeček krve a bolesti (Black Label) - 11%
K šestým narozeninám dostala Alice dárek, o jakém nikdy ani nesnila: krásný velký domeček na hraní z 19. století, s rodinkou starožitných panenek uvnitř. Domeček se okamžitě stává nejen její nejoblíbenější hračkou, ale i celým světem.
horory

Domeček krve a bolesti (Black Label)

494 Kč
439 Kč
Hellboy v pekle 1: Pád - 11%
Hellboy je po smrti a probouzí se v pekle – na místě svého zrození –, kde ho čekají prazvláštní setkání i zcela nové zážitky. Autorem scénáře i kresby minisérie je sám Hellboyův tvůrce, Mike Mignola.
horory

Hellboy v pekle 1: Pád

539 Kč
479 Kč
Holly - 11%
Holly Gibneyová, jedna z nejpodmanivějších a nejvynalézavějších postav Stephena Kinga, se vrací v tomto napínavém románu, aby vyřešila hrůznou pravdu o několikanásobném zmizení v městečku na Středozápadě.
horory

Holly

432 Kč
384 Kč
Řbitov zviřátek - 11%
(2x)
Někdy je lepší být mrtvý Rodina Creedových se přestěhuje z Chicaga a usadí se v půvabném venkovském domě ve státě Maine. Otec je lékař, má zajímavou práci, krásnou manželku a dvě roztomilé děti.
horory

Řbitov zviřátek

378 Kč
336 Kč
Sirotčinec v údolí - 11%
Pensylvánie, rok 1905. Do odlehlého chlapeckého sirotčince, spravovaného trojicí katolických kněží, přivede jedné bouřlivé zimní noci šerif podivného muže… Philip Fracassi je bývalý hollywoodský scenárista, nyní hororový spisovatel na plný úvazek.
horory
Ukázky

Sirotčinec v údolí

342 Kč
304 Kč
Smrt pod kůží - 20%
Mladá a krásná Amy Archerová zabila svého únosce a při převozu do nemocnice uprchne z auta policisty Waltera O’Briena. Walter ji od té doby nemůže dostat z hlavy.
horory
Ukázky

Smrt pod kůží

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>