Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
romány

Až uvidíš moře - 20%
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
romány
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
255 Kč
Jako hvězdy v temné noci - 20%
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
romány
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
223 Kč
Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
A co bylo dál - 20%
Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout...
romány
Ukázky

A co bylo dál

254 Kč
203 Kč
Díky, grazie, merci - 20%
Co byste udělali s mnohamilionovou výhrou?
romány
Ukázky

Díky, grazie, merci

339 Kč
271 Kč
Ostrov tajemství - 20%
(1x)
Sedmatřicetiletá Angie, která vyrůstala v Londýně, vždycky chtěla poznat tajemstvím opředenou minulost své matky. Krátce před vlastní svatbou se proto vydává do odlehlé krétské vesnice, kde navštíví svou umírající babičku.
romány
Ukázky

Ostrov tajemství

279 Kč
223 Kč
Tichá pošta - 20%
(1x)
Šárce je pětatřicet a stojí před slušnou hromádkou životních otazníků. Svého přítele miluje, je ale sedmdesátiletý spisovatel Ivan opravdu jejím osudovým mužem? Moc času na rozhodování nemá.
romány
Ukázky

Tichá pošta

279 Kč
223 Kč
Barevný závoj - 20%
(5x)
Ústředními postavami románu, jehož děj se odehrává v britské koloniální Číně, jsou mladí manželé zcela odlišných charakterů - oddaně milující introvertní muž, povoláním lékařem, a jeho žena, dívka z anglické lepší rodiny.
romány
Ukázky

Barevný závoj

297 Kč
238 Kč
Buď jako řeka - 20%
(2x)
Některé řeky plynou poklidně a tiše, některé divoce, všechny ale míří vpřed. Poetický román o nezlomnosti lidského ducha inspirovaný skutečnými událostmi nejen pro čtenáře Kde zpívají raci.
romány
Ukázky

Buď jako řeka

258 Kč
206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>