Nejprodávanější Kniha - duben 2024
severská detektivka

Poslední hřebík - 11%
(2x)
Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem! Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení.
severská detektivka

Poslední hřebík

404 Kč
359 Kč
Vývrat - 11%
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

severská detektivka
Ukázky

Vývrat

403 Kč
358 Kč
Henryho tajemství - 11%
Právník Martin Benner miluje starožitnosti. Vzrušující kriminální román o stínech z minulosti a stopách, které nikdy nelze úplně zahladit.
severská detektivka

Henryho tajemství

404 Kč
359 Kč
Katharinina šifra - 11%
Když někdo zmizí beze stopy, je to záhada sama o sobě. Ale co když po sobě zmizelý zanechá něco, co onu záhadu ještě umocní?
severská detektivka

Katharinina šifra

332 Kč
295 Kč
X způsobů smrti - 11%
(1x)
Thriller švédského bestselleristy Stefana Ahnhema dohrává napínavou partii titulu Motiv X. Za každou vraždou se skrývá motiv. V jistých případech je to však bohužel pouhá iluze. Je noc a z přístavu u Helsingborgu vyplouvá nafukovací člun s jediným pa
severská detektivka

X způsobů smrti

359 Kč
319 Kč
Zlatá klec - 11%
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.
severská detektivka

Zlatá klec

359 Kč
319 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
severská detektivka
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3