Nejprodávanější Kniha - duben 2024
beletrie

Toyen
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
beletrie
Ukázky

Toyen

1 347 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
beletrie
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Dopis z Mnichova
Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého.
beletrie

Dopis z Mnichova

341 Kč
Friedrich řečený Bedřich
(1x)
Je to jeden z největších Čechů, tvůrce naší národní hudby, bez jeho díla si českou kulturu ani neumíme představit. Přesto své chlapecké deníky i milostné dopisy psal německy a správně mluvit a psát česky se učil až dlouho po třicítce.
beletrie

Friedrich řečený Bedřich

359 Kč
Jizvy plné beznaděje
(1x)
Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem. V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Šlo o chladnou popravu, nebo se tu šeredně zvrtly erotické hrátky?
beletrie

Jizvy plné beznaděje

323 Kč
Kosmokluk
(1x)

Píšou se 60. léta minulého století. Amerika a Rusko závodí o to, kdo dobude vesmír. Dvanáctiletá Ruth je sirotek a žije u své příšerné tety na odlehlé farmě.

beletrie
Ukázky

Kosmokluk

318 Kč
Lepší zítřky
Utajená láska a Riskantní hra. Dva příběhy z pera Sandry Brown.
beletrie

Lepší zítřky

332 Kč
Někdo z nás
(3x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.Minulost se probou
beletrie

Někdo z nás

323 Kč
Pasáže
(1x)
Pasáže jsou devátou prózou Michala Ajvaze. A zároveň jako by to nebyl devátý titul, ale stále tatáž, nekonečná kniha s věčně plynoucím vyprávěním. Román je s předchozími osmi knihami propojen průchody.
beletrie

Pasáže

449 Kč
Uvidíme se v srpnu
(1x)
Každý rok v srpnu se Ana Magdalena plaví trajektem na ostrov, kde je pohřbena její matka, aby navštívila její hrob. Tyto cesty se nakonec stanou neodolatelnou pozvánkou k tomu, aby se na jednu noc v roce stala jiným člověkem.
beletrie

Uvidíme se v srpnu

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>