Nejprodávanější Kniha - duben 2024

Snídaně se Senekou
Mezi stoiky Seneca vyniká hlubokým psychologickým vhledem do lidské povahy, ctižádosti i obav. Jako první učenec západního světa důkladně zkoumal psychologii konzumerismu.

Snídaně se Senekou

439 Kč
Srbsko a Černá hora
Další z řady našich průvodců po Balkáně. Průvodce nejen po horách po Srbsku a Černé hoře. Všimneme si měst i historických reigonů, ale těžiště knihy leží v popisech horských oblastí a tras pro pěší turistiku.

Srbsko a Černá hora

441 Kč
Stradivárky z vinylu
Život tryská za životem počátkem i koncem, každý kolaps je o naději. Loterie genů v pozemském osudí přebývá v symbióze vědy a umění, na vlásku víry v pravdu visí dějiny. Rukou houslisty mraky se rozpouští, noty objaly svět líbeznou melodií.

Stradivárky z vinylu

252 Kč
Strach a učení
Publikace podává podrobný výklad o roli emocí v procesu učení.

Strach a učení

269 Kč
Strom čarodějnic
(1x)
Dvě ženy od sebe dělí tři sta let a přes to je k sobě svede dům plný krve a kouzel. Graceina duše touží po odpočinku a jen Selena jí v tom může pomoci.

Strom čarodějnic

359 Kč
Střední Brdy
(1x)
Autor nás ve své skvělé knize Střední Brdy vede pozoruhodnými místy a upozorňuje na přírodu, geologické zvláštnosti, lidovou architekturu, vypráví pověsti, líčí zaniklý svět práce i zábav a vše doprovází vzácnými fotografiemi, reprodukcemi a nákresy.
Ukázky

Střední Brdy

359 Kč
Stvořeni k lásce
(1x)
Člověk byl stvořen, aby miloval a byl milován. To je hlavní poselství, které Michael Schmitz představuje ve své knize o katolickém pohledu na homosexualitu a přitažlivost ke stejnému pohlaví.

Stvořeni k lásce

269 Kč
Stvořeni k pohybu
Kolik hodin denně trávíte sezením?

Stvořeni k pohybu

386 Kč
Svěřený čas
Příběh Šeherezády a starobylého osmanského města zvaného Perla Východu.

Svěřený čas

449 Kč
Svět zítřka?
(1x)
Před čtyřmi lety vyšla kniha Petra Žantovského Svět včerejška, dneška a ... složená z komentovaných dokumentů vztahujících se k nacismu obecně. Bylo to tehdy ku připomenutí 75. výročí porážky této perverzní ideologie a brutální politiky v roce 1945.

Svět zítřka?

225 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>