Nejprodávanější tituly - duben 2024
pedagogika, didaktika

Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Budeme mít prvňáčka
Autorka shrnuje názory na to, kdy je dítě zralé na vstup do školy a jak má být na něj připraveno. Nabízí kritéria pro výběr ZŠ a zamýšlí se nad důvody stále častějších odkladů školní docházky.
pedagogika, didaktika

Budeme mít prvňáčka

89 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
pedagogika, didaktika

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pedagogika, didaktika

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 86 položek
<< < 1 .. 7 8 9