Nejprodávanější Kniha - květen 2024
sci-fi

Piknik u cesty
(1x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. Nový překlad románu vychází z úplného, zrestaurovaného textu originálu. Po téměř padesáti letech si jej tak čeští čtenáři mohou přečíst přesně takový, jaký ho autoři chtěli mít.
sci-fi

Piknik u cesty

296 Kč
Showman killer
(1x)
Trochu metabaron, hodně psychopat – Showman Killer, nový antihrdina jodoversa! Nájemný zabiják bez srdce, bez emocí, schopný zlikvidovat kohokoliv, pokud mu za to dobře zaplatíte. Miluje pouze peníze, není věrný nikomu…
sci-fi

Showman killer

512 Kč
Star Wars - Vrcholná Republika - Do temnoty
Jediský padawan Reath Silas miluje dobrodružství.
sci-fi

Star Wars - Vrcholná Republika - Do temnoty

314 Kč
Šedý lovec
V krutém světě jednaačtyřicátého tisíciletí je galaxie zmítána válkou. Mezi lidstvem a jeho naprostou zkázou stojí jen mariňáci Hvězdné pěchoty, z nichž nejbojovnější jsou Hvězdní vlci.
sci-fi

Šedý lovec

314 Kč
Bídné roky 1
První díl (pův. vyd. 1974) vědeckofantastického, postapokalyptického románu norského spisovatele zobrazuje budoucnost osmimilionového velkoměsta, nad nimž se vznáší hrozba hospodářského civilizačního zániku.
sci-fi

Bídné roky 1

313 Kč
Bitevní mág
(1x)

Svět podléhá spalujícímu stínu Posedlých a pouze moc bitevního mága ho může zachránit. Ale prastaré pouto mezi mágy a draky selhává. Příliš mnoho draků je černých. Černí draci jsou nepřáteli lidstva. Černí draci jsou šílení.

sci-fi

Bitevní mág

449 Kč
Cizinec v cizí zemi
(3x)
Před pětadvaceti lety se první lidská mise na Mars naposledy ohlásila těšně před přistáním. Všichni její členové byli od té doby pokládáni za mrtvé. Někdo však přece jen přežil...
sci-fi

Cizinec v cizí zemi

628 Kč
Kallocain
Kallocain, droga pravdy, po jejímž požití každý vyzradí na sebe i na své nejbližší i ta nejskrytější tajemství, a její objevitel, loajální spoluvoják Světového státu Leo Kall, jsou hlavními hrdiny strhujícího antiutopického románu.
sci-fi

Kallocain

224 Kč
Krakatit
Čapkovo dílo vítězí nad časem a stejně i Krakatit, vědeckofantastický utopický román vycházející z děsivé vize o vynálezu nesmírně účinné trhaviny, jenž vzbudí nevítaný zájem vojáků, politiků i teroristů.
sci-fi

Krakatit

241 Kč
Metro 2035
Třetí světová válka smazala lidstvo z tváře Země. Planeta osiřela. Velkoměsta byla obrácena v prach a popel. Železnice rezivějí. Družice se osaměle potácejí na oběžné dráze.
sci-fi

Metro 2035

413 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 203 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 21 > >>